Anže Kopitar: Pričakuje naraščaj?!

Vir: Govori.se
6. 6. 2012

Anže Kopitar se je pred tedni zapisal v hokejsko zgodovino, saj se kot prvi Slovenec bori za Stanleyev pokal v finalu najmočnejše hokejske lige na svetu.

24 letni Hrušičan je v ekipi Los Angeles Kings debitiral pred dobrimi šestimi leti, od takrat pa se njegova kariera strmo vzpenja, za kar je zaslužna predvsem njegova družina, ki mu ves čas stoji ob strani.

V mestu angelov pa ga že nekaj let spodbuja tudi dekle Ines, s katero sta se spoznala na mladinskem svetovnem hokejskem prvenstvu v Mariboru, kjer je bila za takrat najstniški par usodna večerna zabava. Ker jima veza na daljavo ni bila po godu, se je Ines že po dobrem letu preselila k Anžetu čez lužo.

Njuna veza je danes trdna kot še nikoli, do živega jima ne pridejo niti oboževalke, ki se dobesedno 'mečejo' za postavnim Gorenjcem, saj mu veliko bolj kot zvezdniški način življenja in zabave ustreza mirno preživljanje prostega časa. Tega najraje izkoristi z dekletom, s katerim se pogosto odpravita na plažo, v kino ali na bowling.

Več o njunih skupnih načrtih, ki vključujejo tudi naraščaj, pa si lahko že jutri preberete v novi številki revije Story.