Anže Škrube: Naš nastop je pomemben za celotno plesno Slovenijo

Skupina Maestro je prva prispela v finale oddaje Slovenija ima talent z glasovanjem gledalcev. (foto: DonFelipe) DonFelipe
Vir: Govori.se
4. 5. 2010

Plesni mojster in koreograf Anže Škrube v zadnjih dnevih buri slovensko javnost z nastopom plesne skupine Maestro v oddaji Slovenija ima talent.

V zadnji oddaji je bila namreč plesna točka Maestra, koreograf je seveda Škrube, tista, ki je prejela največ glasov gledalcev in se s tem tudi avtomatično uvrstila v finale. Na spletnih portalih in forumih pa so Škrubeta in Maestro napadli, da skupina in on tja sploh ne sodita, saj gre za svetovne prvake v hip hopu, ki naj bi bili izven konkurence.

Anže Škrube, ki je s svojo koreografijo in postavo plesne skupine Maestro navdušil tako komisijo kot tudi občinstvo v studiu in očitno tudi doma, pa pravi, da se mu v Sloveniji ni treba več predstavljati le na takšen način, saj se je že dokazal s svojim znanjem in s svojimi nastopi na prvenstvih. Anže Škrube meni, da gre pri njihovem nastopu za šov, ki ga takšna oddaja potrebuje, ter da je nastop Maestra enako pomemben za vse slovenske plesalce, ki kljub odličnim in vrhunskim uspehom ne dobijo dovolj prostora v medijih in prepoznavnosti med ljudmi.

Kaj odgovarja napadeni Anže Škrube, ki težko verjame, da ga napadajo zato, ker so preprosto dobri, in koliko dela je treba vložiti za takšen nastop, si poglejte v ekskluzivnem video intervjuju.

Škrube - Škrube

Priporočamo