April: Dvakrat zgoraj brez!

Vir: Lea
30. 11. 2011

Če smo pri kom na slovenski glasbeni sceni vajeni, da zna in zmore šokirati, potem je to April. A tokrat je šla slovenska pevska senzacija, kot jo številni imenujejo, čez marsikateri rob. Tudi svoj.

April je namreč v nedeljo zvečer v oddaji Misija Evrovizija svoj nastop popeljala čez rob tistega, za kar so številni, po naših informacijah celo vključno April sama, mislili, da ne bo nikoli naredila. Zamisel za nastop je menda zrasla v z lasmi naježeni glavi njenega producenta Raaya v sodelovanju z režiserjem Misije Evrovizija Skokyjem, ki sta predlagala, da nastop v Misiji Evrovizija dodobra začinijo.

V praksi je, da sodniki nastopajo z glasbeniki, ki jih povabijo, April je z Raayem tako na televiziji premierno predstavila nov komad I’d Like to (My FB song). In priznamo, ko smo April zagledali pokrito z modro kuto, ob njej pa še Raaya, smo najprej mislili, da bomo videli le še eno verzijo skladbe Ladadidej.

A smo se kot številni drugi zmotili, saj je že čez nekaj trenutkov pred celotno Slovenijo stala April, in to dvakrat zgoraj brez. Za nadobudnico namreč ni bilo dovolj, da je snela svoja tako zelo opevana očala, snela je tudi modrček in tako razkrila svoje lepo oprsje, ki ga je domiselno zakrila – a le toliko, kot je bilo nujno.

Več si lahko preberete v reviji Lea, zdaj že razvpiti nastop April pa lahko pogledate tudi na našem portalu.