April in Jerneja P. Zhembrovskyy: Skupaj na Emo

Vir: Lea
24. 2. 2011

Ker sta tako pevka April kot Playboyeva stilistka in oblikovalka Jerneja P. Zhembrovskyy vsaka posebej znani po tem, da sta radi drugačni in večkrat tudi provokativni, ne preseneča, da sta za letošnjo Emo stopili skupaj in do podrobnosti izdelali podobo za April.

“Vedno mi je bilo zanimivo, kar je Jerneja pokazala na številnih modnih revijah, pa tudi to, kar je nosila,” začne zgodbo o sodelovanju April, ki je znana po tem, da s svojo opravo, videzom in odnosom na odru rada šokira.

“Prav zato smo se na priporočilo prijatelja sešli z Jernejo in kaj kmalu ugotovili, da je prava rešitev za Emo prav ona. Ne le da točno ve, kaj želi, všeč mi je tudi, ker bo Jerneja utež na tehtnici mojega videza. Zagotovo bo najin končni produkt odbit, drugačen in provokativen, Jerneja pa bo s svojo vizijo mojega videza nedvomno vnesla v celotno podobo svežino in več kot potreben glamur. Drzno se želiva dvigniti na visoko modno raven, in to nama bo nedvomno tudi uspelo,” v Jernejino delo verjame April. Tako bo svojo že tako dobro skladbo, ki ji številni pripisujejo velik uspeh, dodatno začinila še s perfekcionističnim dotikom mlade Jerneje.