April: Na dopustu je zbolela

April: Na dopustu je zbolela (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Lea
2. 8. 2012

Pevka April, ki je pred tedni izdala svoj najnovejši in obenem najbolj seksi video do zdaj za skladbo It's Summertime, si je privoščila dopust, na katerem pa je zbolela za neznano boleznijo.

April je v letošnjem letu nanizala kar lepo število uspehov. Najprej je udarila na glasbeno sceno z mega uspešnico My FB Song, nam v videospotu vsem pokazala svojo joško, potem pa posledično skoraj vsak konec tedna preživela na odru.

Je to res bolezen?

Če k temu prištejemo še vse obveznosti, ki jih ima pri mladih popularna pevka, in novo poletno skladbo It's Summertime, za katero je z ekipo posnela seksi videospot, je jasno, da je dopust, torej oddih v pravem pomenu besede, težko pričakovala.

"In prišel je čas, da se odpravimo na Brač, hrvaški otok, ki je moji družbi in meni ponujal to poletje oddih. A že po nekaj dnevih sem ugotovila, da je vse drugače kot prej, saj sem očitno zbolela za meni do takrat neznano boleznijo, ki pa je zelo resnična, reče pa se ji kronični lenitis," se navihano zasmeji April in pomiri naše skrbi, ali je z njo vse v redu.

Poletje je!

"Na Braču smo bili resnično ena velika super družba in obenem družina: poleg mene seveda je z mano odšel tudi moj fant, pa moja mami, brat Luka, teta in moj skoraj krvni brat. Dopust je bil glasbeno obarvan, saj je Luka vseh 10 dni oddiha igral na violončelo, ki ga je vzel s seboj, ker se je moral pripravljati na tekmovanje. Torej, April nič kriva," se je zasmejala pevka, ki si je tokrat prvič v življenju oddih vzela kot dejanski oddih.

"Na dopustu nisem delala nič, pravzaprav manj kot nič. Spala, jedla, pila, spala, jedla, pila, kar je bilo približno aktivno, je bil sprehod na pico in nazaj," se zasmeji April, ki si je kupila tudi masko za pod vodo, a je bilo tudi potapljanje preveč naporno. Prvič, odkar pomnim, sem si vzela dopust kot dopust v pravem pomenu, samo ležala sem in govorila: it's summertime, naj še traja," nam o svojem oddihu pove April, ki je zdaj že doma in ponovno polno vpeta v svoje obveznosti. Ampak na oddih se pa še spomni.