April: Preveč z Raayem?!

2. 2. 2011 | Vir: Lea
Deli
Raay in April sta zadnji mesec veliko skupaj v studiu, nov velik hit pa bomo slišali že to nedeljo v oddaji Spet doma, kjer bo predstavila komad za Emo z naslovom Ladadidej.

Pevka April, nekateri so jo poimenovali slovenska Lady Gaga, se v zadnjem času vse bolj pogosto pojavlja s svojim producentom in tistim, ki skrbi za njeno kariero, Raayem, sicer pevcem zasedbe Tangels.

Ponekod so se pojavile govorice, da naj bi Raayevo ženo Marjetko motilo, da je Raay v zadnjem času veliko skupaj s pevko. Marjetko smo poklicali, a je vse zanikala in pravi, da sploh ni ljubosumna. April se veliko pojavlja pri Marjetki in Raayu, saj obiskuje pevske ure pop petja v Marjetkini pevski delavnici.

“Kvečjemu bi moral biti Raay ljubosumen, saj več časa jaz preživljam z njo kot on. Pomagam in skrbim, da je April na intervjujih ob pravem času, da so stajlingi, ki jih April dela skupaj s stilistko Ano Hribljan, taki kot morajo biti in da je urnik prilagojen tudi njenim študijskim obveznostim. Nekajkrat sta šla skupaj na sestanek brez mene, to pa je tudi vse,” govorice zanika Marjetka.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk