April: Pristala v norišnici

April in ekipa so preživeli kar tri dni v nekdanji norišnici na Ptuju. (foto: Zoran Aragović) Zoran Aragović
Vir: Lea
26. 1. 2012

Konec prejšnjega tedna je pevka April z mlado in kreativno ekipo Karo Media, ki jo je vodil režiser Niko Karo, posnela svoj prvi videospot za pesem My Fb Song.

Umetnijo, ki je nastala v nekdanji ptujski norišnici, so ustvarjalci, med katerimi sta bila tudi znani in ekstravagantni modni oblikovalec Zoran Aragović in Empera3zz, kar tri dni delali ves dan.

“To je moj prvi video, želela sem si, da bi bil povsem drugačen, nor in predvsem hud. In prepričana sem, da nam je to uspelo, saj sem za kadre, ki smo jih posneli v treh dneh, kar nekajkrat stisnila zobe. Nisem le z glavo visela navzdol z balkona v perilu, namakali so me tudi v vodi, ki je bila mrzla kot led, pri minus petih stopinjah Celzija. Ampak vse je potekalo odlično in zelo sem zadovoljna,” nam je zaupala April, ki je ekipi Karo Media dovolila tudi, da povsem svobodno oblikuje idejo in scenarij za prihajajoči spot.

“V treh dneh smo zamenjali 15 garderob in osem pričesk, v norišnici smo snemali, ker zgodba govori o tem, kako se mi je odtrgalo zaradi zasvojenosti z internetom in portalom FB, potem pa se zgodi še nekaj, česar vam ne izdam, boste pa zagotovo šokirani,” nam je ekskluzivno povedala April.