April: Rodila deklico Lauro!

April je presrečna – po 
poroki jo je razveselila 
še punčka Laura. (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Nova
26. 1. 2015

Slovenska pevka Špela Papež, ki se skriva pod umetniškim imenom April in je že od samega začetka glasbene kariere nadvse skrivnostna, bolj kot s svojim petjem medije pritegne s svojim zunanjim videzom, je v januarskih dneh postala mamica. 

Iz skritih virov smo izvedeli, da je pevka, ki so jo pred časom nekateri mediji označili za glasbeno senzacijo trenutka, odločila, da popolnoma obrne list v življenju ter se poroči s svojim fantom Damjanom. Pred dnevi sta se skupaj razveselila prav posebnega življenjskega trenutka, saj je April postala mamica male deklice Laure.

Številni slovenski mediji so pevko poimenovali kar slovenska Lady Gaga, zato so tudi mislili, da bo na lanski jesenski poročni dan vse presenetila z ekstravagantno poročno opravo v stilu svetovne zvezdnice. A v pevki April se je že razvijala mala lepotica, ki je parček osrečila pred dnevi, tako je pevka takrat na poročni dan izbrala nadvse klasično poročno obleko ter pozabila na svoj zaščitni znak – očala. Kot bi s tem hotela pokazati, da se je njeno življenje popolnoma obrnilo in prevzelo povsem druga načela v smeri odgovornega družinskega življenja. Pred leti se je pevka v enemu od medijskih intervjujev kar sama opisala kot: "April je zvezda. Pa ne visoka, samovšečna in tako dalje ... Ampak preprosto izstopa ... Nikakor ne bom zagovarjala trditve, da v Sloveniji zvezd ni. Ko nisem April, sem preprosta Domžalčanka, ki rada hodi v kino, študij jemlje za svoj hobi, obiskuje pevske vaje, bere dobre knjige."

Kaj ob tem dodati kot le to, da pevki in njenemu možu Damjanu iz uredništva revije Nova čestitamo ob rojstvu punčke ter jima želimo čim več prespanih noči in sončnih trenutkov v družbi otroka.

ALOJZ PETROVČIČ

Značke: April