Ariana Hodžić: Očarala hrvaškega zvezdnika!

Ariana Hodžić: Očarala hrvaškega zvezdnika! (foto: Jaka Ivančič) Jaka Ivančič
Vir: Nova
16. 7. 2018

Primorska lepotica Ariana Hodžić, ki se ponaša s številnimi lepotnimi naslovi ter je še vedno aktualno najlepša Primorka, ne skriva navdušenja nad duetom 2Cellos. Pred dnevi sta s svojim energičnim nastopom v Kopru navdušila več kot 13.000 obiskovalcev koncerta.

Naše pozorno oko je opazilo, da je eden od članov 2Cellos, natančneje Hrvat Stjepan Huser, nekdanja ljubezen pevke Jelene Rozga, pred nastopom kar veliko pozornosti posvetil postavni Primorki Ariani, s katero sta se po nastopu dobila v koprski kavarni Triglav.

Mi smo seveda poklicali Ariano, da nam kar sama pove, od kod takšno navdušenje nad skupino ter kako ji je uspelo hrvaškega zvezdnika po nastopu privabiti v osrčje Kopra na kar oddaljeno lokacijo, stran od centralnega koncertnega prizorišča.

"Sem velika oboževalka skupine 2Cellos. Stjepan je sam pristopil do mene na prizorišču za povabljene goste za koprskim stadionom Bonifika. Zapletla sva se v nadvse zanimiv pogovor, vendar tega, kaj sva govorila, ne nameravam razkriti, a očitno sem nanj kot ženska naredila pozitiven vtis. Po koncertu sva nadaljevala pogovor s koncertnega prizorišča. V družbi mojih prijateljic smo se sproščeno družili v koprski kavarni Triglav."

Besedilo: Alojz Petrovčič // Foto: Jaka Ivančič

Priporočamo