Arijanna Sara di Palma zdaj odkrito o svojih namenih, tega več ne skriva

Arijanna Sara di Palma zdaj odkrito o svojih namenih, tega več ne skriva (foto: POP TV) POP TV
24. 1. 2023

Postavna temnolaska se je v središču pozornosti znašla zaradi sodelovanja v šovu Sanjski moški in zanimanje javnosti za njo še zdaj ne pojenja.

Arijanna Sara di Palma je simpatilna 22-letnica iz Kopra, ki je v šovu od Sanjskega Blaža doživela zavrnitev. Zdaj je v intervjuju za revijo Jana razkrila, zakaj se je sploh odločila za sodelovanje v šovu in česa novega se je naučila.

"Prijavila sem se zaradi novih izkušenj, želela sem stopiti iz cone udobja in spoznati nove ljudi. Tudi sicer se prijavim na vse možne natečaje. Odprta sem bila tudi za ljubezen, četudi nisem bila prepričana, da bom našla sanjskega. Po vseh tednih in mesecih spoznavanj in snemanj sem zelo vesela, da sem šla, saj je bila izkušnja neverjetna. Bili smo brez telefonov, brez stika z zunanjim svetom. Veliko sem se naučila o sebi."

vir: revija Jana

Dodala je še, da niso vedeli, kaj se dogaja zunaj šova. Naučila pa se je sobivati z različnimi ljudmi in sprejemati kompromise. Takrat je tudi ugotovila, da je v bistvu potrpežljiv človek. "Med puncami so se dogajali spori, morala sem jih reševati ... V resničnem življenju bi takšno osebo odrezala in se ji ne bi posvečala, tam pa sem morala to rešiti, če sem hotela sobivati," je še povedala Arijanna.

Preberite si še: Vau, Marjetke Vovk s tako kratkimi lasmi reees še nismo videli, pričeska ji odvzame kar nekaj let z obraza!