Arnej Ivkovič (Zvezde plešejo): Trenutno je samski - kakšno dekle pa si želi?

Arnej Ivkovič (Zvezde plešejo): Trenutno je samski - kakšno dekle pa si želi? (foto: Pop tv) Pop tv
14. 3. 2018

V novi sezoni oddaje Zvezde plešejo Arnej Ivkovič spretno vrti Natalijo Bratkovič.

Še ne 21-letni Arnej prihaja iz štajerskega konca, natančneje iz Maribora, s plesom pa se je pričel ukvarjati pred dobrimi 13 leti, ko je začel plesati v show-dance skupini. Zaradi razpada skupine je pozneje začel s soplesalko, ki so mu jo izbrali, plesati latinsko-ameriške in standardne plese. Sledila so leta uspešnih tekmovanj in plesnih dosežkov.

Nad gimnastiko ni bil navdušen

Mama in oče sta mladega Arneja vpisala h gimnastiki, ki pa mu zaradi monotonosti vaj ni bila zanimiva. »Tam je bilo zame preveč stalnega ponavljanja. Ni se mi dalo vseskozi ponavljati enih in istih vaj.« Ker je veljal za zelo živahnega otroka, je moral višek energije nekje porabiti. Starša sta ga zato kasneje vpisala v plesno šolo.

Plesni začetki

»Plesati sem začel v plesni šoli Rolly, nadaljeval v plesni šoli Pingi, vmes sem za kratek čas obiskoval plesno šolo Samba, od koder sem se nato vrnil v plesno šolo Pingi, ki se je preimenovala v plesno šolo Salsero.« Ples ga je že takoj na začetku njegovih prvih plesnih korakov zasvojil. Nepredstavljiva mu je bila misel, da bi po obdobju uspešnega aktivnega udejstvovanja na plesnih tekmovanjih ples opustil. Pred dobrim letom in pol, ko je končal svojo tekmovalno plesno kariero, se je tako posvetil poučevanju plesa. »Poučujem plese za odrasle, maturante ter valetnike.«

Arnej in Natalija

Privlači ga delo v medijih

Po osnovni šoli je obiskoval gimnazijo v Rušah. Trenutno študira medijske komunikacije, saj ga delo v medijih zelo zanima. »Trenutno malo pauziram, oziroma hodim kolikor mi čas dopušča.« Od oddaje Zvezde plešejo želi s svojo prepoznavnostjo iztržiti čim več. »Zelo me zanima delo v studiu, ne glede na to, ali je to pred kamero ali za njo. Rajši sem seveda pred kamero (smeh)«

Zaradi svoje želje po nastopanju je sprva želel študirati na AGRFT-ju. Ta študij mu je žal bil nedosegljiv, zato se je odočil za drugo smer. »Zanima me predvsem delo na televiziji v voditeljski vlogi.« Ko ga povprašamo natančneje, kakšno voditeljsko mesto bi si želel zasesti, nam pove, da bi ga najbolj zanimalo vodenje zabavne oddaje oziroma šova. Priznava, da se ne bi branil voditeljskega stolčka v dnevnoinformativni oddaji 24 ur. »Tudi to bi šlo.«

Punce, pozor: Trenutno je še samski!

Ker oddajo Zvezde plešejo spremlja tudi ogromno gledalk, nas je zanimalo, kakšna je idealna podoba ženske v očeh Arneja. »Rad imam dolge lase. Barva ni ravno pomembna, a najraje imam blondinke. Glede postave mi je najbolj všeč neka srednja. Pomembno je, da ni premajhna, da ne bi bilo prevelike razlike v višini. Seveda lahko še vedno obuje pete.« Naj ob tem dodamo, da je Arnej visok 183 centimetrov.

Zase pravi, da je romantičen tip človeka. Ne bi ga motilo, če bi se skupaj z dekletom odpravila na romantično kosilo ali večerjo v gostilno. »Bi bilo pa seveda fino, če zna tudi sama kaj skuhati,« pravi Arnej.

Arnej in Natalija

Prava bi bila nasmejana pozitivka

Najhitreje bi ga očarala punca, ki oddaja pozitivno energijo in se zna iskreno nasmejati. »Pomembno je, da ne išče pozornosti, a jo zna pridobiti. Morda z lepo obleko ali kakšno drugo malenkostjo,« še doda postavni plesalec.

Besedilo: Aleš-Rod // Fotografije: POP TV