Artur Štern: Razkril, zakaj je pretepal ženske

Vir: Lea
17. 3. 2010

Slavni kmet, ki se je pred kratkim izkazal še v Trenutku resnice, ni nikoli skrival, da je kdaj pa kdaj pretepal ženske.

“Večkrat sva se stepla z Agentko, to je Vlada Navotnik. Sicer je čisto kulturna gospa, ampak tudi ona ima svoje slabe trenutke. Ko sva še živela v isti hiši, sem se enkrat pripeljal domov s prijateljico iz sosednje vasi, s katero nisva nikoli nič imela, le po igralnicah sva hodila. Enkrat je videla, ko je ta prijateljica izstopila iz avta in razkrila, da nosi samostoječe nogavice, to pa sem videl tudi jaz in ji malo dvignil kiklo. Takrat pa je prilomastila Agentka in me zagrabila za uho! Mislil sem si: `Klinc te gleda, saj nisem nič naredil.`

No, naslednji dan pa smo se spet srečali s to prijateljico, prišel je še kitarist Sebastjan in začeli smo žurirati s kitaro, pijačo ... S Sebastjanom sva `vžgala` en čisto izmišljen komad v smislu, kako sem eno poseksal na `havbi` avtomobila. Takrat pa je spet prišla Agentka in totalno znorela. Prevrnila je mizo in razbila kozarce, potem pa začela udrihati po meni. Nekaj časa sem to prenašal, potem pa sem jo pribil na gobec,” prizna Artur.

Priporočamo