Artur Štern: AIDS v domači postelji!

Vir: Nova
18. 1. 2010

Celotna zgodba se je začela že pred leti, ko mu je ženska (s katero se je spoznal prek interneta) pisala elektronska sporočila, in ker so bila zanimiva, se je Artur odločil, da je to žensko že vredno spoznati. Najprej sta bila ljubimca, potem sta postala parček in se 'podrgnila' na vseh kotih.

»Bila sva tukaj pri meni, pri njej doma, tudi zunaj ...« našteva kraje, kje vse jo je položil. Njune poti pa so se čez čas razšle, ona je dobila novega fanta in ta fant je zbolel. »Poleg te osnovne bolezni pa so zdravniki ugotovili, da ima aids, moja bivša pa je takoj zatem odšla na testiranje in tudi njej je pokazalo, da je HIV pozitivna,« je povedal Artur, ki pa ni šel na testiranje.

»Niti ščepca dvoma ni v meni. Vem, da nisem bolan, saj je ta ženska dobila aids za mano, že potem, ko nisva bila več skupaj. Pa tudi sedaj, ko sem z La Toyo, me to ne skrbi, ker vem, da imajo pornoigralci na določena obdobja profesionalna testiranja za HIV, in tudi zato, ker sva si zvesta. Itak pa ona meni govori, naj se ne fukam okoli.«