Artur Štern: Na skrivaj poročen že petič

Vir: Story
21. 7. 2011

Kljub vsestranski razgledanosti je za Arturja Šterna ena stvar popolna neznanka. Kaj je to dolgčas, intelektualcu namreč ni poznano (vsaj ne iz prakse), zato nas ni presenetilo, ko je pogovor začel s tem, da mu čas polzi skozi prste.

Potem smo seveda izvedeli še kup zanimivosti o odnosih med tretjo, četrto in peto ženo. In ker se četrta žena Doroteja z marsičem od povedanega ni strinjala, smo za nameček še od nje iz prve roke izvedeli, kako je to, če živiš z dvojno osebnostjo, kot je Artur, ki celo zase trdi, da je čez dan zapečkar, ki ponoči ponori ...

“Čas mi polzi skozi prste, kot ponavadi,’’ nam je zaupal Artur, ki smo ga ujeli ravno med pakiranjem kitare v prtljažnik avtomobila, saj se je s prijatelji in četrto ženo Dorotejo odpravljal v Italijo na popoldnevno kopanje. “Do Sesljana ali Trsta imamo blizu – samo 35 kilometrov. Tako da se ne splača niti, da bi tam prespali,” nam je zaupal Artur, ki mu je Italijanska riviera zanimiva, saj se lahko povsod kopa. “Ponekod celo zastonj. Med Miramarom in Sesljanom je tako področje, kjer parkiraš in se spustiš po hribu, tako da te po kopanju čaka še malce planinarjenja.”

Petič se je poročil!

Artur pa je poznan tudi po tem, da se rad poroča. “Žen imam trenutno pet. Z eno sem se na skrivaj poročil doma na Vrabčah, brez kakšnih ceremonij. Ime ji je Jovanka in je Mariborčanka. Ima smisel za humor. Zaveda se, kako zelo grda je, ima pa seksi telo. Spolnih odnosov pa še nisva imela. Poročila sva se slučajno, brez prič. Lahko bi tudi zanikal. Ona zdaj organizira veledogodek v Mariboru ...” nam je razlagal Artur. “Doroteja s tem ni prav zadovoljna. Je pa postala prijateljica z La Toyo, ker sta se združili proti peti. Zdaj sem ves čas z Dorotejo, ki me ne spusti iz krempljev,” je še povedal Artur.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story