Artur Štern: Pogorel kot pevec in voditelj

2. 2. 2010 | Vir: Nova
Deli
Artur si je želel, da mu uspe najprej kot pevcu, nato še kot voditelju kviza Milijonar.

Dvojni doktor znanosti Artur Štern je bil v svoji mladosti bolj naklonjen glasbi kot študiju. Pravzaprav je očitno šele zaradi neuspelih poskusov preboja v svet estrade poprijel za knjige … Artur se je namreč v 80. letih poskušal uveljaviti kot pevec.

Po odhodu Deje Mušič iz skupine Moulin Rouge se je Artur prijavil na avdicijo. To je bilo leta 1985. Čeprav je bil eden najprimernejših kandidatov, je bil nazadnje neuspešen, saj so raje izbrali Mirana Rudana. Arturja želja po delu v svetu zabave ni minila. Tako je na primer pred leti, ko so na Pop TV iskali zamenjavo za Jonasa, kandidiral za voditelja Milijonarja, vendar je tudi tam pogorel, saj so izbrali Boštjana Romiha.

Glede na Arturjeve poskuse preboja iz anonimnosti je razumljivo, da je tudi na Kmetiji izkoriščal navzočnost kamer. Artur jih je namreč po naših informacijah izkoriščal še najbolj od vseh slavnih kmetov, saj jih je poklical, kadar je želel, da ovekovečijo kakšno njegovo dejanje.

Tako jih je poklical pred sporom s Salome, pa tudi Ines je prijel za zadnjico prav zato, ker je videl, da bo snemalec dejanje zabeležil za javnost.

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave