Artur Štern: Priznal homoseksualne izkušnje!

Vir: Lea
13. 4. 2011

Če je najbolj priljubljen doktor znanosti še do pred kratkim veljal za ženskarja, pa bodo po novem za njim zagotovo skakali tudi moški! Artur je namreč končno priznal izkušnje z moškimi. In teh ni malo! Ni čudno, saj je začel že zelo zgodaj ...

Čeprav Arturja večinoma opisujejo kot veseljaka, ki rad (pre)globoko pogleda v kozarec, pa so ženske vseeno nore nanj. Artur ni le pijanec, ampak tudi intelektualec, nosi naziv doktor, in njegove možganske sposobnosti vzburjajo številne ženske – še posebno zato, ker ni molčeč in zaprt vase, ampak se zna vklopiti v vsako družbo.

Njegova trenutna in še vedno zelo aktualna žena Dorothea ve skoraj vse o njegovih pohajkovanjih, prav tako pa tudi o njegovih moških avanturah. “Takoj ko sva se spoznala, mi je povedal o svojih izkušnjah z moškimi, seveda pa tudi o prvem poljublja­nju s fantkom, ko je bil tudi on še deček. To se mi je zdelo normalno za tista leta, v podrobnosti pa nisva šla. Ali pa sva se pogovarjala, ampak sem pozabila, ker se ogromno pogovarjava,” je povedala Dorothea, ki te sončne dneve preživlja na Arturjevi domačiji na Vrabčah.

Priporočamo