Artur Štern: Vpleten v seksualni škandal v tujini!

Vir: Lea
31. 3. 2010

Artur je že od nekdaj veljal za družabnega človeka, vso družbo pa je več ali manj povezoval alkohol. In ko je na univerzo v Avstriji, kjer je študiral tudi Artur, prišel nov profesor – ti so se namreč zamenjevali na tri tedne –, je, čeprav je bil profesor pa še atletske postave, s študenti veselo zlival vase alkohol.

“Tam smo ga tankali, potem pa sem odšel na sekret, kjer sem zagledal avtomat Sex gags oziroma s seksualnimi zajebancijami. Ko sem se vrnil iz veceja, sem s sabo prinesel tudi ‘trofejo’ – tangice in potem smo se še s tem zajebavali. Potem pa je tisti prfoks neznano kam izginil z mojo ‘trofejo’ in prišel nazaj skoraj popolnoma nag – le v tangicah. Nato je še nekaj kozlal, bil je res faca, žurer ...”

Ko si je skozlani profesor končno vsaj malo opomogel, se je spomnil Madžarke iz svoje predavalnice. Po študentki je dobil hude skomine in odločili so se za pohod – naravnost do njene sobe. K njej smo odšli profesor v tangicah in jaz ter še neki študent. Tako so pijani intelektualci hodili po študentkini sobi gor in dol, potem pa se je profesor odločil, da je dovolj marširanja. “Ta star je začel lesti vanjo, ona pa je bila čisto tiho,” še obrazloži Artur.

Iz tega je nastal cel škandal – takoj naslednji dan so odslovili pijanega profesorja, drugi študent, ki je bil poleg, se je podelal v hlače in tudi on takoj odšel, Artur pa se ni dal tako zlahka odgnati. “Rekel sem, da ne grem, ker nisem nič takega naredil, `kle` me ne boste fukal`! Nekaj dni sem preživel v svoji sobi, na svoji strani pa sem imel ful folka, ker so vedeli, da imam prav.”

Da se je Artur odločil, da je čas, da spoka kufre in se vrne v Slovenijo, ga je prepričal šele sam lastnik fakultete. “Dej, Artur, lepo te prosim, pejt, ker nas jebejo iz Kalifornije, mi je rekel, pa čeprav sem vedel, da Američani niso imeli nobene zveze s tem, samo neki sofinancerji so. Potem pa me je prosil na kolenih, naj grem in da lahko pridem nazaj kadarkoli, če bom hotel,” je priznal omehčani Artur, ki je po tem predlogu popustili in šel domov.

Priporočamo