Artur Štern: Z La Toyo bosta posnela film o vzgoji njegove hčerke

Vir: Story
19. 3. 2010

Medtem ko smo si v ponedeljek lahko ogledali oddajo Trenutek resnice in videli, kako je Artur Štern izgubil možnost za dober zaslužek, je medijsko najbolj izpostavljen doktor znanosti užival s prijatelji na Hrvaškem.

Na sončnem Krku je užival in prav nič bentil zaradi oddaje, v kateri je povedal veliko intimnosti, pa vendar na koncu ostal brez evra.

‘’Podpisal sem pogodbo, da ne bom ničemur nasprotoval. Tako sem že vnaprej vedel, da ne bo šlo za pošteno igro. V sodelovanje sem privolil, ker so me povabili. Nisem pričakoval denarja, še manj pa tega, da bi padel na takšnem vprašanju,’’ pravi Artur, ki bi zdaj vsem rad dokazal, da nima prav nič proti temu, da bi La Toya resnično vzgajala njegovega otroka.

‘’Z La Toyo bova posnela film o tem, kako ona vzgaja mojega otroka. Posnela bi kratek film. En teden ali en mesec bi ona vzgajala mojega otroka,’’ nam je o svojih načrtih povedal Artur. Pri tem pa je pozabil dodati, da o tem z La Toyo sploh še ni govoril. S pornoigralko sta se namreč pred kratkim (spet) sprla. In seveda o tem ni govoril niti z mamo svojega otroka. Verjetno največja težava pa je ta, da Stela še nikoli ni bila sama pri očku na Vrabčah ves teden, kaj šele mesec, saj Artur pravi, da sam ne more ponjo, ker je pijanec in ne vozi, po drugi strani pa je, kadar je v Ljubljani, tudi zelo zaseden.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story