Avseniki bodo pozdravili gorskega zdravnika!

16. 3. 2017 | Vir: Story
Deli
Avseniki bodo pozdravili gorskega zdravnika! (foto: Pop TV)
Pop TV

Če je bilo še pred kratkim utopično razmišljati o tem, da bi čisto pravemu gorskemu zdravniku, igralcu Hansu Siglu, segli v roke, lahko sanje 16. marca postanejo resničnost.

S Pop TV so namreč sporočili, da bo poleg dogodka v Mercator Centru Šiška 16. marca, ko bo Hans s svojo soprogo Susanne pozdravil oboževalce, na isti dan potekal tudi dogodek 'Meet and Greet', na katerem bodo izbranci lahko svojemu idolu segli v roke in se z njim fotografirali.

Avseniki za Gorskega zdravnika! 

Pozdravile ga bodo legende

Hans Sigl bo ob prihodu v Slovenijo doživel lepo dobrodošlico. Poleg množice, ki ga bo 16. marca pozdravila v Mercator Centru Šiška, ga bodo ob prihodu pozdravile tudi slovenske tradicionalne viže, saj so nam s Pop TV sporočili, da mu bodo dobrodošlico zaigrali kar člani ansambla Saše Avsenika.

"Tako v Ansamblu Saša Avsenika kot tudi v družini Avsenik poznamo serijo Gorski zdravnik in smo jo tudi, če ne redno, pa vsaj občasno spremljali. Všeč nam je bila, ker se dogaja v alpskih krajih, ki jih opevajo tudi Avsenikove skladbe. Na splošno bi lahko med serijo in Avsenikovo glasbo potegnili kar nekaj vzporednic, zato smo vabila za nastop ob sprejemu veseli in smo ga tudi brez pomislekov takoj sprejeli. Smo pa s skupino ravno lani dvakrat nastopali v kraju Elmau, kjer snemajo priljubljeno serijo. V kraje, kjer prebiva gorski zdravnik, se vračamo tudi v letošnji jeseni, še prej pa se seveda vidimo na sprejemu v Šiški," je povedal Sašo Avsenik.

Nova Story že v prodaji

Story 11/2017

Story 11/2017, od 09. 03. 2017