Babica iz porodnišnice: 'Tanja Žagar ni noseča'

Tanja govoric do zdaj še ni komentirala. (foto: Adria Media Press) Adria Media Press
18. 4. 2017

Pretekli teden se je slovenska medijska srenja zganila ob novici, da je ljubljenka občinstva Tanja Žagar noseča. Kljub temu, da Tanja novic ni ne potrdila ne ovrgla, pa smo na spletu našli kar nekaj zapisov, ki pričajo o tem, da je novica o nosečnosti ponovno za lase privlečena.

Tanjina nosečnost je vroča tema tabloidnih revij že kar nekaj let, zato je bilo tudi ob tej veliko dvomov, ali gre za resnico ali le še za en 'mit', o katerem se splača pisati. 

Do Tanjinega odgovora se do zdaj sicer ni dokopal še nihče, smo pa med prebiranjem forumov, ki so v teh dneh kar pokali od mnenj na to temo zasledili kar nekaj izjav, ki pričajo o tem, da je tudi tokratna novica zgolj farsa.

Če gre verjet gospe iz foruma med.over, ki pravi, da je Tanjina osebna prijateljica, se Tanja govoricam o nosečnosti zgolj smeje. "Tanja ni noseča in novica ni resnična. Tanja se smeji in pravi 'spet mi delajo zastonj reklamo," je izjava, ki jo je uporabnica z uporabniškim imenom 'Iz prve roke' zapisala na forumu.

Nadaljno brskanje pa je obrodilo še kar nekaj sadov, med drugimi je najbolj sočen tisti, ki naj bi ga objavila babica iz ljubljanske porodnišnice.

"Ne trudite se, vaša vzornica Tanja Žagar ni noseča. Šlo je za pregled čisto druge zadeve," je namreč zapisala na isti forum, ter si s tem nakopala kup negativnih komentarjev, ki ji očitajo kršitev njene službene zaupnosti. 

Kaj je res in kaj ni, torej ne vemo, je pa zanimivo spremljati debate med uporabniki, ki zelo goreče izražajo svoje mnenje.