Urška Bačovnik Janša: Uživala v nosečnosti

Vir: Lea
17. 8. 2011

Lepa zdravnica Urška Bačovnik Janša in nekdanji slovenski premier Janez Janša sta svojo ljubezen in zakonsko zvezo kronala z naraščajem. Revija Nova je v torek tudi razkrila informacijo, da sta ime sina izbrala že na samem začetku, in sicer je staroslovanskega izvora.

Z nosečnostjo se je očarljivi zdravnici uresničila tudi dolgoletna želja, saj si je od nekdaj želela postati mamica. Prvič se je noseča pojavila na prireditvi Fundacije Vrtnica na Bledu, kjer so vsi občudovali njen čedalje večji trebušček, sicer pa je Urška ves čas kar žarela od sreče.

Vir blizu Urške nam je še zaupal, da je soproga Janeza Janše močno uživala v nosečnosti, zato ni čudno, da je pred kratkim povedala, da si želi imeli kar tri otroke. “Ves čas se je počutila super, pri nobeni stvari ni komplicirala. Ves čas je delovala, da je dobro pripravljena, da postane mama,” nam je zaupal skriti vir. Menda se ponovne vloge očeta veseli tudi Janez, ki je svojega tretjega otroka z novim imenom klical že od samega začetka Urškine nosečnosti.