Barbara Pirh in Matej Virag (Bar) sta vroča kombinacija!

Barbara Pirh in Matej Virag (Bar) sta vroča kombinacija! (foto: Anja Anžič, Aleš Anžič) Anja Anžič, Aleš Anžič
Vir: Lady
9. 2. 2019

Superfinalist šova Bar Matej Virag ter voditeljica in organizatorka dogodkov Barbara Pirh sta že med šovom stkala močno vez, skupaj priredila nekaj norih zabav, že takoj po finalu pa staknila glavi in nadaljevala začeto.

Hitro sta ugotovila, da ju veže neverjetna energija, ki jo lahko hitro preneseta tudi na druge. Barbara je izkušena, energična voditeljica in animatorka, dolgoletna radijska in televizijska voditeljica, Matej pa je že v Baru dokazal, da se prav tako znajde v vsakih okoliščinah, iz fanta brez gostinskih izkušenj je postal pravi poznavalec, tako kot Barbara pa obožuje harmoniko, nore zabave, slišimo ju tudi peti, na plesišču sta tudi vedno videti, kot bi ju poganjale neke posebne baterije, ki se nikoli ne izpraznijo.

Prvi dogodek po koncu šova sta priredila na Dolenjskem, skupaj s skupino Nalet in Robertom Fickerjem, posvečen je bil kar Matejevemu rojstnemu dnevu, ki ga je praznoval pred kratkim. Za nekaj dodatne dobre volje pa so poskrbeli tudi drugi barovci: Srečko, Maruša in Anja. Plesalo se je, pelo, norelo, Matej je mešal tudi odlične koktajle, neusahljiva energija je trajala vse do zgodnjih jutranjih ur.

Le po nekaj urah spanja pa sta Barbara in Matej že hitela v Kamnik, kjer sta bila gosta na dobrodelnem koncertu v organizaciji skupine Bojsi v sodelovanju z Anino zvezdico. Veže ju tudi dobrodelnost in vesela sta, da imata priložnost pomagati tistim, ki pomoč resnično potrebujejo. Dvorano sta dvignila na noge, na oder zvabila nekaj prostovoljcev iz občinstva in jih nagradila z ročno izdelanimi čokoladami znanega slovenskega podjetja, ki ju s svojimi izdelki spremlja na vsakem koraku.

Besedilo: A. P. K. // Fotografije: Anja Anžič, Aleš Anžič