Barbara Podobnik: Žurala pri Paris Hilton

17. 10. 2011 | Vir: Lea
Deli

Po dobrih štirih mesecih se je z Ibize sredi tedna vrnila, kot je sama priznala, nekoliko v solzah, Playboyeva zajčica in nekdanja finalistka Miss Hawaiian Tropic Barbara Podobnik.

Simpatična Biby, kot jo kličejo prijatelji, že dolgo prijateljuje s številnimi znanimi imeni elektronske glasbe in tako poletje preživi kot dobro plačana gogo plesalka v znamenitem klubu Amnesia, kjer je pred nekaj tedni svoj dopust preživljala tudi dedinja Paris Hilton.

‘’Ko je Paris prišla v klub s prijateljem DJ AfroJackom, je završalo. V Amnesii smo sicer vajeni znanih obrazov, saj gre za največji in najbolj znan klub na Ibizi in verjetno tudi Evropi. V njem se zbirajo tako navadni smrtniki, ki imajo veliko pod palcem, kot tudi znani obrazi, ki pridejo na Ibizo na oddih, tako kot je to storila Paris,’’ nam je povedala Barbara, ki je tisti večer, ko je Paris prvič obiskala Amnesio, bogato dedinjo ne le spoznala, ampak jo je med plesom, ko je slednja padla zaradi pene, ki je bila v klubu, tudi pobrala s tal.

Na obisku pri Paris

‘’Paris je prvi večer prišla kot posebna gostja podelit neko nagrado in navdušila je vse prisotne. Ko je naslednji dan znova prišla v klub, pa je zaplesala skupaj z nami. Po več urah zabave nas je nato povabila, da se ji pridružimo na domači zabavi, kar sem seveda izkoristila, saj takšne priložnosti ne bi kar tako zamudila,’’ nam je povedala Biby, ki je tako dobila tudi priložnost, da se fotografira s Paris in jo ovekoveči na domači zabavi, ko je sproščena in po Barbarinih besedah nič kaj zvedniška Paris hlastala paello, ki so jo pripravili kot glavni obrok na zabavi.

‘’Bilo je sicer dolgočasno, saj smo kar šest ur poslušali isti cede, ki je bil Paris všeč. Njeni kuharji so pripravili nekakšne zdrave pice, ki nikomur niso šle v slast, a vseeno, bila je prijetna izkušnja,’’ nam je še zaupala seksi Biby, ki med drugim osebno prijateljuje z znamenitim didžejem Ericom Morillom, letošnje poletje pa je kar tri dni žurala tudi s trenutno najbolj vročim ženinom pri nas Rajkom Hrvatičem, ki je tam priredil megastično fantovščino.