Barbari Tavčar zaupa tudi gospa Pestner

Barbara Tavčar (foto: revija Story) revija Story
Vir: Story
20. 2. 2014

Maja Hribernik Pestner, izbranka glasbenika Ota Pestnerja, prisega na zdrav duh v zdravem telesu.

Sicer se tudi sama se že vse življenje ukvarja z glasbo, saj profesionalno igra violino. Poklicna deformacija ji je povzročala nemalo manjših fizičnih bolečin, zato je v dobri veri po boljšem počutju poskusila vse: od fitnesa do različnih masaž.

Pred sedmimi leti pa je dokončno našla pomoč v studiu master body inštruktorice Barbare Tavčar, kamor z veseljem zahaja še danes.

"Ne opazim samo sprememb na telesu, kot sta izginotje bolečin in lepša drža, ampak čutim, da sem nekako tudi bolj umirjena, kar je v današnjem načinu življenja še kako pomembno in dobrodošlo," pravi Maja, ki ne more prehvaliti Barbarine strokovnosti in pozitivnega razmišljanja.

V teh letih sta postali pravi prijateljici in zaupata druga drugi. "Vadbo body tehnike priporočam, ker lahko zagotovim, da bosta ves trud in naložba v to resnično poplačana. Balzam za telo in dušo," pravi Hribernikova, ki se je pred kratkim udeležila tudi posebne delavnice, na kateri je Barbara predavala o tem, kako pomembno je upoštevanje lastnega biološkega ritma, kako shujšati in kako zdrave navade vključiti v svoj vsakdanjik.

"Popolnoma smo se predali tudi najmočnejšemu organu, ki nas definira v naši biti - srcu," je povedala Tavčarjeva.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 08/2014

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 08/2014

Story Story 08/2014, od 12. 02. 2014