Barovec Damjan: "Kar je bilo, je bilo"

Damjan se je včeraj na vročem stolu spopadel s Prekmurko Suzano (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
3. 5. 2015

Na telefon smo pravkar dobili svetlolasega Primorca Damjana, ki je po včerajšnjem izstopu iz Bara priznal, da šova ne bo več spremljal.

Kot je Damjan pokazal v minulem tednu, so z ostalimi tekmovalci postali pravi prijatelji. In čeprav bi si Damjan v tem tednu zaradi zmage ekipe B prislužil imuniteto pred prihodnjim izločanjem, ima zdaj že kopico novih načrtov za prihodnost. Kot nam je povedal, si želi iz prepoznavnosti, ki si jo je prislužil s sodelovanjem v šovu, narediti največ, kar se da. Poslovno sodelovanje je sicer obljubil že barovki Viti, včeraj pa ga je ob njegovem odhodu o tem pobarala tudi Suzana.

Sicer so Damjanovi prvi občutki po izstopu iz bara pozitivni, saj pravi, da je bila izkušnja resnično fenomenalna. "Predvsem se nismo kregali toliko, kot je bilo prikazano. Tudi ne bi rekel, da je kdo od nas bil hinavec. Vsak si človeka predstavlja po svoje, vsak ima svojega favorita. Nekdo je glasoval zame, nekdo za Suzano, drugi za Emija, ... in ko imaš svojega favorita, lahko v očeh nekoga drugega nastopiš kot hinavec" je povedal Damjan in dodal, da njega osebno nihče ni zmotil. Kljub imenitnosti izkušnje pa Damjan priznava, da si odaj za nazaj ne bo pogledal, saj meni, da je gledanja v preteklost brezpomensko. "Odprl bom Facebook in verjamem, da bo že tam dovolj reprezentativnih komentarjev" je še dodal.

Priporočamo