Barovki se selita na Obalo!

Vir: Nova
22. 5. 2015

Zvesti gledalci šova Bar brez dvoma poznate špekulacijo o 'primorskem klanu'. In čeprav slednji v oddaji še vedno ostaja bolj tabu kakor vsesplošno znana resnica, smo po odhodu barovk Vite in Tanje začeli razmišljati, ali se bo ta v prihodnjih mesecih še povečal. Obe sta nama namreč priznali, da si svoje življenje želita nadaljevati na Obali. Je vzrok posel ali ljubezen?

Barovki se selita na Obalo! Planet TV
Barovki se selita na Obalo! Planet TV

Ko smo barovko Tanjo poklicali le nekaj ur po tem, ko je zapustila resničnostni šov, nam je kot iz topa napovedala, da bo že v tem tednu začela uresničevati svoje cilje, med katerimi je prioritetna tudi selitev na Obalo.

"Tam so ljudje tako pozitivni in nasmejani, res so pravi srčki," navdušenja ni mogla skrivati Tanja, ki se je nad obalo navdušila med enodnevnim izletom barovcev v Portorož. "Počutila sem se skoraj lepše kot doma, oziroma občutek je bil isti, kot bi bila doma. Ljudje so nas izredno lepo sprejeli in nazaj sem dobila res veliko mero pozitivne energije, zato sem si rekla, da je očitno pravi čas, da se preselim z Vrhnike, kjer sem preživela praktično vse življenje," pojasnjuje Tanja in dodaja, da bo to zanjo ogromen korak v življenju. Čeprav ima Tanja dolgotrajne izkušnje v gostinstvu in prodaji, pa bi se tokrat rada poskusila v nečem drugem.

"Moja prva služba je bila pri 15 letih v vaškem lokalu. Ker sem bila tako mlada, je bilo to malo sporno, zato so ljudje hitro nabrusili jezike in bili nesramni," se spominja Tanja in dodaja, da je sama dovolj dobro vedela, da dela zato, da bi očetu olajšala finančno breme, ter da bi si sama lahko privoščila stvari, ki si jih želi vsaka najstnica. Pred prijavo v šov je Tanja sicer dala odpoved v eni izmed prodajaln čevljev, zdaj pa bi se rada poskusila v marketinških vodah. "Sicer bomo videli, kako bo, rada pa bi si kaj v tej smeri poiskala na Obali," še dodaja.

In čeprav Tanja pojasnjuje, da je na Obalo ne vleče ljubezenska zgodba iz oddaje, ko sta si naklonjenost izkazovala s Črtom, je zgodba barovke Vite nekaj nasprotnega. Čeprav smo tudi slednjo v zadnjih tednih kar nekajkrat ujeli na slovenski obali, nam je na naša vprašanja o razlogih njene poti odgovorila z dogovorom o novem sodelovanju, ki sta ga v pičlih dveh tednih določila z nekdanjim barovcem Damjanom.

"Za njegovo podjetje SeaSide Bar Solutions bom zdaj delala kot hostesa, nastopava pa pod imenom iz Bara, Frozen 1 in Frozen 2," pojasnjuje Vita, ki bo z Damjanom na Bledu prav tako organizirala tudi barmanske tečaje, skupaj pa se bodo udeleževali številnih dogodkov po Sloveniji. Sicer pa prav tako kot Tanja tudi Vita razmišlja o selitvi iz Dolenjske, za zdaj pa koleba med Obalo in Ljubljano. "Delo imam po vsej Sloveniji, zato ne vem, kako bi se odločila. Glede na to, da je Ljubljana nekje na sredini, bi bila tudi to dobra izbira," pojasnjuje Vita, ki nam je hkrati tudi razkrila, da jo na Obali čaka novi izbranec.

"Sicer ne bom še izdala, kdo je, me pa tudi zaradi njega toliko bolj vleče na Obalo," še pojasnjuje. "Pred tem nisem imela veliko fantov, saj se redko v koga zaljubim. Ko pa se, se mora zgoditi nekaj resnično čudežnega, ker sem izbirčna," pojasnjuje Vita, ki ni zagovornica avantur za eno noč.

Sicer pa je ljubezen med novim parčkom zelo vroča, saj je Vita na svojem družabnem omrežju že večkrat objavila simpatične in romantične pripise, kot so "Grem jaz v moj Zagreb. Končno čas zanj" ter "Lupček je namenjen enemu posebnemu fantu, ki ga imam rada," ki so precej direktno napeljevali k njeni novi ljubezni. In čeprav se bodo v prihodnosti Vitine in Tanjine poti morda ponovno srečale prav na Obali, nam je Vita zagotovila, da s Tanjo ne načrtuje sodelovanja.

Mogoče pa imata dekleti podobnejše cilje, kot si mislita, saj se je Tanjini želji po učenju barmanskih trikov zdaj pridružila tudi Vita, ki se že aktivno udeležuje barmanskih tečajev, na katerih pa, kot nam je povedala, hitro napreduje.