Basistka iz Hellcats z intervjujem za BBC

Basistka iz Hellcats z intervjujem za BBC (foto: Simon Podgoršek) Simon Podgoršek
31. 5. 2016

Basistka, avtorica besedil in glasbe ter managerka ženske rock skupine Hellcats, ki so v teh dneh izdale novi singl in videospot za pesem 'Naprej' je imela včeraj intervju za sloviti angleški BBC, zavrteli pa so tudi novo pesem.

The Conversation je oddaja na BBCju, ki že nekaj let intervjuja močne in uspešne ženske z vsega sveta. Astronavtke, vodje uprav, sodnice, maratonke, cirkusantke, balerine ... in sedaj še naša rokerka.

Toda za javljanje v eter BBC je potrebno prej opraviti še 15 minutni preizkus znanja angleščine, ki ga je Saša izvrstno opravila. Nato iz Anglije rezervirajo studio, v ta namen so ga rezervirali na RTV Slovenija in nato se je začel 2 urni pogovor.

Kot pravi Saša, jim je bila zanimiva kot ženska, ki je iz tako majhne države ponesla bend v svet, opazili so namreč tudi njihove turneje po Rusiji, Nemčiji in drugje. Zanimivo jim je bilo tudi, da se Saša z glasbo ne preživlja in da si kruh služi kot arhitektka in oblikovalka.

Objavljamo povezavo do intervjuja, ki je bil očitno precej odmeven, saj je o njem pisali izredno veliko svetovnih medijev, objavljamo pa zapis iz najbolj referenčnega spletnega mesta za pristaše trše rock glasbe, portala Blabbermouth.

Priporočamo