Ben Flajnik: Izbira napačne ženske

Ben Flajnik (foto: Getty Images) Getty Images
Vir: Story
18. 2. 2012

Ben Flajnik, ameriški vinogradnik s slovenskimi koreninami, ki je v zadnjih dveh letih med ameriškimi ženskami postal eden izmed bolj zaželenih samskih moških, si močno želi najti žensko, s katero bi se poročil in ustvaril družino. Tako močno si želi ljubezni, da je sodeloval v kar dveh ljubezenskih resničnostnih šovih.

Njegov dedek je iz slovenske vasi Preloke in se je leta 1950 zaradi komunizma preselil v Združene države Amerike. Že Benovi strici so pridelovali vino, ko so prišli v Ameriko, zato ni čudno, da se je odločil nadaljevati družinsko tradicijo. Čeprav ima diplomo iz podjetništva in glasbe, se je odločil s prijateljem odpreti vinarstvo Envolve Winery, ki je izredno uspešno.

Ben prihaja iz zelo povezane družine, njegov najboljši prijatelj je bil njegov oče Joseph, ki je umrl pred skoraj štirimi leti. Ker ni imel sreče v ljubezni, se je njegova sestra odločila, da ga leta 2010 prijavi na resničnostni šov Bachelorette, kjer se je s še 24 moškimi boril za pozornost Ashley Herber. Čeprav se je uvrstil v finale, je Ashley na koncu zavrnila njegovo snubitev, kar ga je močno sesulo, njegovo žalost pa je videlo več milijonov gledalcev.

Po končanem resničnostnem šovu se je Ben začel videvati z igralko Jennifer Love Hewitt. Zvezdnici, ki je spremlj­ala oddajo Bachelorette, naj bi bil Ben tako všeč, da je svoje zaposlene prosila, naj dobijo njegove podatke. Čeprav sta šla nekajkrat na kosilo, so viri blizu Bena razkrili, da v njegovih očeh niso preskočile iskrice.

Kljub slabi izkušnji v ljubezni in enem resničnostnem šovu pa se je Ben odločil, da še nima dovolj in da bo znova poskusi svojo srečo. Tokrat v oddaji Bachelor, kjer je situacija obrnjena in se zanj bori 25 žensk. “Tak način iskanja ljubezni mi ustreza. Omogoča mi, da razgibavam čustva, poleg tega pa je celoten šov kot neka spodbuda, da hitreje prideš na cilj, kot bi običajno. In to se mi zdi zanimivo,” je pojasnil svojo odločitev, da poskusi znova.

Osemindvajsetletnik iz Kalifornije je bil do zdaj zaljubljen le trikrat in zadnjo svojo ljubezen je zaprosil za roko. Čeprav mu je Ashley zlomila srce, ni obupal nad ljubeznijo in še vedno upa, da bo tokrat bolj uspešen. V ženski išče samozavest, inteligenco in svetovljanskost, a kot kaže, se je spet zaljubil v žensko, ki je ne pozna dovolj dobro. Resničnostni šov Bachelor se sicer še predvaja, tako da se uradno ne ve, katero izmed udeleženk na koncu Ben izbere, vendar je v medije pricurljala novica, da naj bi se odločil za manekenko Courtney Robertson. Vse epizode so bile posnete že lani, vendar jih Ben in preostala Amerika gledata šele zdaj.

V televizijskem intervjuju v Ellen Degeners Show je priznal, da je zelo presenečen nad nekaterimi stvarmi, ki jih je ujela kamera. Verjetno ga je presenetilo vedenje favoritinje Courtney, ki je pred njim vedno prijazna, do sotekmovalk pa izredno nesramna. “Tudi če sem izbral katero od tekmovalk, bom moral po tem, kar sem videl, razčistiti nekatere stvari,” je namignil. Zaradi hinavskega vedenja je Courtney že na začetku predvajanja šova Bachelor pritegnila pozornost medijev, ki so raziskali njeno preteklost in odkrili kar nekaj okostnjakov v omari.

Ko je sodelovala pri nastajanju oddaje, naj bi hodila s starejšim bogatašem, obstajal naj bi posnetek manekenke med seksom, Ben pa naj ji sploh ne bi bil všeč, ampak ji je šlo le za zmago. Govori se celo, da naj bi bila Ben in Courtney že zaročena, vendar tega zaradi pogodbe s televizijsko hišo še ne smeta razkriti. Kmalu bo znano, ali se je zvezdnik slovenskega rodu res zaročil s preračunljivo in hinavsko žensko ter se spet opekel, ali je tokrat imel več sreče v ljubezni.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story