Ben Flajnik ljubi mamo Kardashian

Ben Flajnik (foto: Profimedia, E! entertaiment) Profimedia, E! entertaiment
Vir: Story
7. 12. 2013

Veliko prahu v ZDA so sprožile govorice o tem, da naj bi bila Kris Jenner romantično povezana z Benom Flajnikom, postavnim Američanom slovenskih korenin.

Kar dvakratni kandidat ameriške serije The Bachelor je v zadnjih nekaj letih povsem obnorel Američanke, ki seriji zvesto sledijo vse od njenega nastanka leta 2002. Očitno ima Ben nekaj, kar se zdi ženskam izrazito privlačno. Morda je to slovenski šarm, ki naj bi mu podlegla tudi "momadžerka Kardashianovih" Kris.

Namigovanja, da sta mama šestih otrok in zaželeni samec do ušes zaljubljena, kljub vztrajnemu zanikanju Bena še kar burijo duhove Američanov. Večkrat so ju namreč videli skupaj, saj se oba javno kažeta kot prijatelja in bodoča poslovna partnerja. Privlačen vinar Ben naj bi večkrat poudaril, da s Kris zgolj sodelujeta pri zanimivih projektih in se med seboj prijateljsko podpirata.

Celo tako zelo tesno, da so Bena po Hollywoodu že večkrat opazili voziti njen avto, pred kratkim pa naj bi jo celo spremljal na koncert raperja Kanyeja Westa, zaročenca Krisine hčerke Kim Kardashian, dan za tem pa so ju že ujeli, ko sta se s številnimi vrečami odpravljala iz veleblagovnice Barneys na Bevery Hillsu.

Kris naj bi bila Benov sponzor pri vsem, saj naj bi plačevala vse, kar skupaj počneta. Eden izmed virov navaja, da je Ben že od nekdaj fasciniran nad starejšimi ženskami in njihovimi denarnicami, čeprav je v zadnjih dveh oddajah The Bachelor zaprosil dve mlajši lepotici, ena izmed njih pa ga je celo zavrnila. Morda pa je Ben obupal nad iskanjem tiste prave in si je tako kot Kris omislil avanturo.

Več o tej vroči zgodbi in tem, od kod sploh prihaja postavni Ben, izveste v aktualni številki revije Story.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 50/2013

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story Story 50/2013

Story Story 50/2013, od 04. 12. 2013