Benny Benassi: Podarjamo 2 vstopnici!

Vir: Govori.se
14. 2. 2011

Italijanski grammyjevec Benny Benassi nas je osvojil s klubsko pošastjo Satisfaction, k čemur so veliko prispevale tudi brhke obrtnice v enem najbolj seksi glasbenih klipov vseh časov. K temu je treba dodati še šopek hitov z albuma Hypnotica, Američani pa so ponoreli, ko sta s Chuckom D-jem iz skupine Public Enemy osvežila klasiko Bring the noise.

V zadnjem času rezident newyorške Pache predvsem v ZDA razsaja s hitoma Spaceship (Kelis) in Elektroman (T. Pain), medtem ko evropska plesišča spet pometa z bistveno manj pomehkuženo petardo House Music.

Z Bennyjem bo v soboto, 5. marca ob 22.00, v ljubljanskem Inboxu tokrat nastopilo celotno moštvo Sharkastique Tunes, ki je oralo klubsko ledino, vsi trije mojstri, Shark, Jaka in Sylvain pa kot glasbeniki, organizatorji prireditev in ustvarjalci medijskih vsebin še vedno uspešno narekujejo ritem plesnih noči v širši regiji.

Vstopnice so že v prodaji. Najceneje jih lahko kupite TUKAJ.

Z govori.se do brezplačnih vstopnic

Med vsemi (starejšimi od 16 let), ki nam boste na govori.se@adriamedia.si poslali sporočilo z naslovom "Benny Benassi", s svojimi osebnimi podatki in s svojo davčno številko, bomo izžrebali 2 srečneža, ki se bosta dogodka udeležila brezplačno. Vstopnici bosta prevzela na dan prireditve z osebnim dokumentom do 1:00 zjutraj na označeni blagajni.