Bi danes prepoznali Lino Kuduzović?

22. 11. 2019
Deli
Bi danes prepoznali Lino Kuduzović? (foto: Goran Antley)
Goran Antley

Lina Kuduzović nas je pred natanko štirimi leti zastopala na Otroški Evroviziji. Na tem glasbenem tekmovanju, na katerem sodelujejo mladi pevci, stari od devet do štirinajst let, nam je Lina pripela odlično 3. mesto.

Lino Kuduzović (na fotografiji zgoraj iz leta 2016) je širša Slovenija spoznala leta 2010 v prvi sezoni šova iskanja nadarjenih talentov, kjer je kot sedemletnica postala najmlajša zmagovalka šova Slovenija ima talent. Slovenijo je presenetila s svojim glasbenim izražanjem in talentom, s katerim je osvojila Slovenijo. Čez dobro leto dni je izdala svojo prvo ploščo z nekaj svojimi skladbami ter priredbami znanih uspešnic v svoji izvedbi.

V času Linine medijske izpostavljenosti, je imela možnost nastopiti na različnih večjih prireditvah, koncertih ter šovih in si s tem nabrala dragocene odrske izkušnje nastopanja pred množicami. Med drugim je zapela s Tonyjem Cetinskim in Gibonnijem ter kot gostja zapela v hrvaškem šovu Super Talent.

Kasneje se je Linina družina preselila v Švico, kjer obiskuje šolo in poleg slovenskega jezika tekoče govori angleško in nemško, še vedno pa se ob vsaki priložnosti vrača v Slovenijo, v katero je Lina zaljubljena. Talentirana pevka, ki bo konec decembra dopolnila 17 let, je od prvega nastopa na talentih (leta 2010) pa do danes postala že prava mlada dama, kar lahko vidimo tudi na fotografijah, ki jih deli na družbenih omrežjih. Bi danes prepoznali Lino? Mnogi vsekakor ne ...

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ich fühl' mich sicher, bist du neben mir🖤

A post shared by L I N A (@linakuduzovic) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🖤

A post shared by L I N A (@linakuduzovic) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

zove vienna prrr

A post shared by L I N A (@linakuduzovic) on

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu