Bi jo prepoznali?! Marjetka Vovk poljublja TEGA znanega Slovenca in videti je čisto drugačna!

Bi jo prepoznali?! Marjetka Vovk poljublja TEGA znanega Slovenca in videti je čisto drugačna! (foto: mediaspeed.net / profimedia) mediaspeed.net / profimedia
10. 2. 2022

Prizor je nastal že pred časom in naša pevka je videti drugačna, kot je danes.

Marjetka Vovk je osvojila srca številnih gledalcev kot žirantka v šovu Slovenija ima talent, pa tudi kot izvrstna pevka. Že vrsto let je srečna v objemu svojega soproga Raaya, s katerim ima tudi dva sinova.

Preberite še: Gloria Kotnik, slovenska bronasta deskarka, ima tako postavnega moža in prisrčnega sinčka, samo poglejte ju!

A vsake toliko časa nas malce presenetijo razni prizori, ko pobrskamo po družbenih profilih slavnih in znanih. Tako smo našli tudi sliko Marjetke, ki jo je na svojem profilu objavil njen sožirant, Lado Bizovičar. Na njej se zapeljiva pevka naginja k Ladotu, očitno zato, da bi ga poljubila.

"Dan okostnjakov”, ki padajo iz omar! Z Marjetko iz @maraayamusic se očitno dobro, zelo dobro!!! poznava že lep čas! Tule se poljubljava kar pred ubogim Raayem iz @maraayamusic, zdaj soprogom! Sori, nisem mogel več nositi tega bremena skrivnosti, ponoči ne spim in jočem v vzglavnik!," je v svojem značilno humornem slogu zapisal Lado.

No, Raay zagotovo ni bil niti malo ljubosumen, saj dobro ve, da je že dolgo tega osvojil Marjetkino srce. In seveda sta Lado in Marjetka dobra kolega in sodelavca.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lado Bizovičar (@ladobizovicar)