Bi počitnikovali pri znanih Slovencih?

Vir: Nova
31. 7. 2017

Če si letos zaželite nekaj posebnega, lahko svoj poletni oddih preživite v apartmajih in počitniških hiškah znanih Slovencev. V Sloveniji, pri naših južnih sosedih ali prek oceana ... Tudi v svetu znanih in prepoznavnih je izbira pestra!

Oddajanje apartmajev in popestritev turistične ponudbe je tudi v svetu slovenske estrade očitno precej priljubljen pojav. Tokrat smo zbirali nekaj znanih ponudnikov in preverili cene ter ponudbo za tedenske počitnice med 10. in 17. avgustom.

Maja in Ana Roš, Nebesa v Kobaridu

Razgled z gora do morja!
Nebesa so ena od tistih destinacij, na kateri bi si vsak želel preživeti kakšen teden ali dva. Lastnica Nebes je sicer mama znane novinarke Maje Roš in svetovno znane kuharice Ane Roš. Glavni adut počitniških hiš v Nebesih je razgled na Krn in Kanin, tudi na dolino reke Soče, na Furlanijo pa vse do morja. V hišicah, velikih 50 kvadratnih metrov, vas čaka vse, kar potrebujete za udobno bivanje, vsi razvajanja željni pa se lahko sprostite v wellness prostorih, v katerih najdete manjše savne in bazenčke za knajpanje, po dogovoru pa vam v Nebesih organizirajo tudi masaže. Za uporabo so razpoložljivi manjša telovadnica, ognjišče, kuhinja in vinska klet z zbirko vin iz Goriških brd, dobite kolute planinskega sira, salame in pršut.

Hišica za dve osebi 1624 evrov.

Ivjana Banić, Vila Lanka, Šrilanka

Sanjska lokacija na plaži!
Le devet metrov od morja je na sanjski plaži v Šrilanki na novo zgrajena luksuzna Vila Lanka, ki naenkrat sprejme 14 gostov v šestih sobah. Poleg v na novo opremljenih sobah – pohištvo je mimogrede ročno izdelano iz tikovega lesa – se boste v Vili Lanka razvajali še z jedilnico na prostem, pametno televizijo, različnimi vodnimi pripomočki, kot so sup, kajak in 'body' srf, ter s skritim adutom nastanitve – odlično kulinariko. V Vili Lanka namreč pripravljajo sveže morske specialitete po šrilanških receptih, pri kuhi pa pomaga tudi ajurvedski specialist, ki poskrbi, da se hrana popolnoma sklada z zdravjem.

Za dve osebi 1330 evrov za polpenzion DOPLAČILO 18 evrov na dan

Goran Šarac, apartmaji v vasici Peroj, Hrvaška

Kristalno čista voda!
V hrvaški vasici Peroj glasbeni ustvarjalec Goran Šarac oddaja Vilo Jelena, v kateri lahko biva do 16 ljudi. V njej so oblikovani apartmaji različne velikosti, ljudje, ki so ta kraj že obiskali, pa pravijo, da se pravi biser takšnega dopustovanja skriva na plaži, ki je od apartmajev oddaljena 800 metrov. Tam naj bi vas namreč čakali na novo urejena plaža s kamenčki in kristalno čista voda ...

Čeprav je plaža od apartmaja oddaljena skoraj kilometer, obiskovalci pravijo, da je vredna obiska.

Dejan Vunjak, apartma na Krku

Počitnice za družino!
Družina Dejana Vunjaka že vrsto let na Krku, v mestecu Punat, oddaja apartmaje, ki so od plaže oddaljeni le 70 metrov. Apartmaji, preurejeni leta 2005, so namenjeni nastanitvi štirih oseb, postrežejo s spalnico, kuhinjo, jedilnico z dnevno sobo, prho, straniščem in teraso, prav tako v njem najdete vse, kar boste potrebovali za bivanje. V bližini so prodnata plaža za otroke, igrala, trgovina ... Torej vse, kar bi mlada družinica potrebovala za ležerno bivanje ob morju, kot bonus pa je morebitno srečanje z Dejanom, ki bo tudi to poletje nekaj časa preživel na Krku. 

Za dve osebi 420 evrov

Zdenka Kahne, Kranjska Gora, Apartma de Luxe

Zdenko Kahne že 30 let poznamo kot lastnico Kozmetične hiše Kahne, že nekaj let pa je zelo uspešna celo v turizmu, saj je lastnica dveh apartmajev de luxe v Kranjski Gori in v Portorožu ter v Ljubljani dveh apartmajev. Prejela je tudi priznanje Booking.com Guest Review Booking Award 2016 in odlično oceno zadovoljstva turistov, 9,7, za apartma v Kranjski Gori. Zdenka pa je inovativna tudi pri turistični ponudbi – če pridobite kartico zvestobe Kozmetike Kahne, lahko apartmaje najamete po ugodnejših cenah vse leto.

Cena za 4 osebe 840 evrov

Maja Muhič