Bi prepoznali mamo Jasne Kuljaj: jabolko ne pade daleč stran od drevesa?!

Bi prepoznali mamo Jasne Kuljaj: jabolko ne pade daleč stran od drevesa?! (foto: Planet TV) Planet TV
13. 11. 2019

V oddaji Pri Črnem Petru ne manjka presenečenj, Jasno Kuljaj je nedavno z obiskom prijetno razveselil nekdanji TV-sodelavec Boštjan Romih, ki ga je za martinovo povabila k mami, zdaj pa sta jo v oddaji obiskala starša.

 

Oddaja je bila posvečena martinovanju, zato so v njej gostovali dolenjski vinogradniki, ki so voditeljici pripravili presenečenje in v studio pripeljali njena starša. Jasna, ki je izrezana mama, je priznala, da mame Jolande in očeta Iva že kar nekaj časa ni videla, saj pri letošnji vinski trgatvi ni sodelovala, ker je bila preveč zaposlena z gostilno Pri Črnem Petru. Kuljajevi med drugim pridelujejo domači cviček na hribčku Kavce v vasi Gabrje na obronkih Gorjancev. Jasnin oče je že pred časom podedoval kos vinograda, ob njihovi zidanici pa je vedno veselo ter polno dobrot in še več dobre volje.

Posebni gost oddaje Pri Črnem Petru je bil sicer Jan Plestenjak, na odru pa so nastopili tudi Modrijani, Kvatropirci, Ansambel Banovšek in skupina Zaka pa ne. Jasna se je tokrat predstavila tudi v pevski vlogi, saj je skupaj s Špelo Grošelj in Ljubico Špurej Jazbinšek zapela pesem, ki sta jo napisala Jan Plestenjak in Zdenko Cotič – Coto.

V novi oddaji, ki bo na Planetu v soboto, 16. novembra, se obeta še večja zabava, saj bo temperaturo v studiu zvišala energična Tanja Žagar. Prihajajo tudi Rok'n'Band, Ansambel Roka Žlindre, Ansambel Spev, Ansambel Franca Miheliča in ekipa radia Veseljak.