Bi prepoznali Niko Ambrožič Urbas kot Američanko na izletu po Evropi?

Bi prepoznali Niko Ambrožič Urbas kot Američanko na izletu po Evropi? (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
17. 10. 2019

Žirantka v oddaji Zvezde plešejo in modna oblikovalka Nika Ambrožič Urbas je na družbenem omrežju vedno polna nasvetov. Sploh, kar se tiče pa stajlingov, pa si - preden ga sestavi - vedno sestavi zgodbo. Njena zadnja, ki že navdušuje na instagramu, je tokrat še kako popotniška, saj je Nika Ambrožič Urbas postala Američanka na izletu po Evropi.

"In čeprav to zveni malce hecno je ravno ta domišljijski ščepec tisto, kar pomaga k res zanimivemu stilu. Začela sem z damskimi čevlji, ki so me navdahnili zaradi opazne kvadratne broške in že sami po sebi govorijo o uglajenosti, manirah, bontonu. Zgodbo sem zato nadaljevala z izbiro perfektno krojenega suknjiča, ki kljub klasični silhueti v sebi nosi nekaj čudovito drznega. Poglejte to barvo! Uau. Videz sem nato nadgradila a belimi hlačami z rdečim karo vzorcem (delujejo super funkcionalno in praktično - kako ameriško!). Zaključila pa z lepo drapiranim, luksuznim vijoličnim šalom in - pika na i - klobukom v barvi čevljev," je vso zgodbo na instagramu opisala medijska osebnost Nika Ambrožič Urbas. Kaj pa vam, je všeč ta kombinacija?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pred vsakim stajlingom sestavim zgodbo. Tokratna je: Američanka na izletu po Evropi. In čeprav to zveni malce hecno je ravno ta domišljijski ščepec tisto, kar pomaga k res zanimivemu stilu. Začela sem z damskimi čevlji @peter_kozina ki so me navdahnili zaradi opazne kvadratne broške in že sami po sebi govorijo o uglajenosti, manirah, bontonu 🥰 Zgodbo sem zato nadaljevala z izbiro perfektno krojenega suknjiča @nama.si ki kljub klasični silhueti v sebi nosi nekaj čudovito drznega. Poglejte to barvo! Uau❤ Videz sem nato nadgradila a belimi hlačami z rdečim karo vzorcem (delujejo super funkcionalno in praktično - kako ameriško!). Zaključila pa z lepo drapiranim, luksuznim vijoličnim šalom in - pika na i - klobukom v barvi čevljev. 💜❤🖤 • • • #peterkozina #vednovcentru #vcentrunavdiha #shoestagram #madeinslovenia #shoestyle #slowfashion #sustainablefashion #shoesshoesshoes #consciousfashion #ifeelslovenia #narejenovsloveniji #slovensko #moda #shoeaddiction #iloveshoes #fashionaccessories #fashionlook #beautiful #fashioninfluencer #whatiwore #nikaurbas

A post shared by Nika Ambrozic Urbas (@nikaurbas) on

Priporočamo