Bi prepoznali Tanjo Žagar, kakršna je bila pred tridesetimi leti?

Tanja Žagar (foto: Pop Tv) Pop Tv
3. 9. 2019

Prvi šolski dan je bil za mnoge znane obraze spomin na njihove šolske dni. Tega dne se je spominjala tudi glasbenica Tanja Žagar, ki je pred tridesetimi leti prvič prestopila prag Osnovne šole Ledina.

In kako se tega dne spominja priljubljena pevka? "Imeli smo sprejem v telovadnici, kjer so pred nami stale tri učiteljice. Ena od njih mi je v trenutku prirasla k srcu, ker je bila tako nasmejana. Pa sem rekla svoji mami: "Mami veš, jaz si pa globoko v srčku želim, da bi bila tista moja učiteljica". In čez nekaj minut me v svoj A razred res pokliče prav ta nasmejana učiteljica Irena Šimenc Mihelič. Zaradi nje sem tako rada hodila v šolo, da bi šla tja še v soboto in nedeljo. Drage šolarke, šolarji, učiteljice in učitelji, vsem želim uspešno in nasmejano šolsko leto," je svoje misli na družbenem omrežju delila Žagarjeva.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Trideset let nazaj, ko sem šla v prvi razred na OŠ Ledina. 😉 Imeli smo sprejem v telovadnici, kjer so pred nami stale tri učiteljice. Ena od njih mi je v trenutku prirasla k srcu, ker je bila tako nasmejana.Pa sem rekla svoji mami:"Mami veš, jaz si pa globoko v srčku želim, da bi bila tista moja učiteljica". In čez nekaj minut me v svoj A razred res pokliče prav ta nasmejana učiteljica Irena Šimenc Mihelič. Zaradi nje sem tako rada hodila v šolo, da bi šla tja še v soboto in nedeljo😃😄 Drage šolarke, šolarji, učiteljice in učitelji, vsem želim uspešno in nasmejano šolsko leto! 😉🤗😉 #tanjazagar #tanjažagar #school #schoolmemes #myfirstdayofschool #happy #pink #myday #thirtyyearsago #carica

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar) on