Bi preživeli vikend na morju v družbi prijateljic?

8. 5. 2013 | Promocijsko sporočilo

Kaj bi lahko bilo bolj prijetno, kot da si vzamete čas zase? S prijateljicami se odpravite na morje ter se prepustite razvajanju in presenečenjem.

Za samo 220€ boste 3 dni uživale v sproščujočem okolju Grand hotela Portorož *****, LifeClass Hotels & Spa, kjer se bo med 17. in 19. majem odvijal 11. Sensa welness vikend. Svoj čas boste lahko preživljale kot boste želele: se udeležile jutranje vadbe joge ali odšle na fitnes, bazen in savno, se predajale sončnim žarkom ali se udeležile katerega od predavanj in delavnic, ki jih pripravljamo posebej za vas.

V sodelovanju s pokrovitelji oddiha smo posebej za vas pripravili posebno darilno vrečko, v kateri vas čaka kup zanimivih, zabavnih in uporabnih stvari.

Cena paketa vključuje 2 nočitvi v Grand hotelu Portorož *****, LifeClass Hotels & Spa, polni penzion, jutranjo vadbo joge, uporabo bazena z enkratnim obiskom savne, vadbo v fitnesu in delavnice. Doplačilo za enoposteljno sobo je 40 €. Več o vikendu in programu najdete na www.sensa.si, prijavite pa se preko elektronske pošte booking@lifeclass.net ali po telefonu številka 05 692 9001.

Se vidimo!

Priporočamo