Bi radi sodelovali v novem spotu Jana Plestenjaka?

Jan Plestenjak in Eva Boto (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Govori.se
17. 2. 2012

Jan Plestenjak in Eva Boto za največjo slovensko uspešnico letošnjega leta ‘To leto bo moje’ še vedno nimata videospota. K ustvarjanju le-tega pa vabita vse tiste, ki lahko trdite, da je leto 2012 ravno vaše in utemeljite zakaj je temu tako.

Če ste se v zgornjem stavku prepoznali, vas vabimo, da objavite fotografijo na kateri ste vi ali video v katerem nastopate in ga naložite TUKAJ, fotografijo pa lahko naložite TUKAJ. Posnamete in fotografirate pa lahko tudi druge ljudi ali dogodke, ki so vam polepšali leto oz. ki so na nek način zaznamovali letošnje leto in zaradi česar si boste lahko zapeli ‘To leto je moje, moje, moje…’.

Jan in Eva bosta izbrala najboljše videe in fotografije in jih objavila v spotu, Žurnal pa bo med vsemi sodelujočimii zžrebal 10 srečnežev, ki si bodo lahko brezplačno ogledali zadnje koncerte Janove uspešne turneje in se z njim tudi fotografirali.

Pesem ‘To leto bo moje’ si je na You Tube-u zgolj v enem mesecu ogledalo že več kot 160.000 ljudi, pesem pa je tudi najvišje uvrščena pesem na slovenskih iTunesih.

Vas je zamikalo? Kar pogumno! Več podrobnosti lahko najdete TUKAJ.

Priporočamo