Bi radi spoznali Hansa Sigla?

13. 3. 2017 | Vir: Lady
Deli
Bi radi spoznali Hansa Sigla? (foto: Profimedia)
Profimedia

Tisti, ki ste se razveselili novice, da boste lahko 'na daleč' pomahali priljubljenemu gorskemu zdravniku, ki 16. marca prihaja v Slovenijo, berite dalje. Ta članek je namreč lahko vaša priložnost, da igralca Hansa Sigla spoznate tudi osebno.

In čeprav se nam zdi, da Hansa že dobro poznamo, bo njegov obisk 16. marca v resnici njegov prvi stik z našo državo. Željo, da bi rad obiskal Slovenijo, je prvič sicer izrazil že lansko poletje, ko je v reviji Lea priznal, da mu podpora tukajšnjih oboževalcev veliko pomeni, a, kot je videti, je bilo za uresničitev želja številnih Slovencev potrebnih nekoliko več prošenj.

Zvezdnik zdaj sicer končno prihaja k nam in, tako je povedal za medijsko hišo Pro Plus, se tega že močno veseli. Število slovenskih oboževalcev ga je namreč presenetilo, pravi, da se je komaj po številnih sporočilih Slovencev in Slovenk na družbenih omrežjih zavedel, kakšen 'car' je Martin Gruber v naših koncih. In čeprav se – vsaj na daleč – zdi, da je Hans zvezda s posebnim 'tretmajem', kamorkoli se premakne, v resnici ni tako.

To potrjuje tudi dejstvo, da ob potrditvi obiska Slovenije v resnici ni zahteval nič posebnega, prav tako pa to potrjuje sam, saj v intervjujih večkrat pove o 'preprostosti' življenja svoje družine. Danes se eden izmed najbolj priljubljenih igralcev, ki je pred televizijo prvič sedel pri 11 letih, namreč rad pohvali, da kljub hektičnemu urniku živi popolnoma običajno življenje, da se sam odpravi tako v trgovino kot z otroki na nedeljske izlete ter da ga le redko kdo na nemških ulicah še pokliče po imenu njegovega najbolj priljubljenega lika, gorskega zdravnika.

Poleg kariere pred televizijskimi kamerami je Hans namreč aktiven tudi na gledaliških odrih, kjer svojo kariero dopolnjuje s predstavami stand-up komedije, prav tako pa bo svojo pot začel počasi uveljavljati v svetu kulinarike, saj že dlje časa zori njegova ideja o kuharski knjigi.

Kaja Milanič