Bi rekli, da ima več kot 40 let?! Nika Urbas je v kopalkah videti kot 20-letnica, samo poglejte jo!

Bi rekli, da ima več kot 40 let?! Nika Urbas je v kopalkah videti kot 20-letnica, samo poglejte jo! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
10. 8. 2021

Modna poznavalka niti približno ne kaže svojih let, mirno se lahko postavi ob bok precej mlajšim dekletom.

Niko Urbas smo dodobra spoznali v vlogi žirantke v priljubljenem šovu Zvezde plešejo, kjer so številni občudovali njeno lepoto in eleganco. Velja za pravo spletno vplivnico, ko gre za modo in kakovostne kozmetične izdelke, saj na svojih družbenih omrežjih redno objavlja fotografije, na katerih jo lahko občudujemo v izbranih modnih kosih.

Poleti pa Nika še posebej pritegne pozornost, ko se pred objektiv postavi v kopalkah. Jasno je, da je njeno telo brez trohice maščobe, za kar ima veliko zaslug sama, saj zase lepo skrbi. Redno telovadi in se zdravo prehranjuje, seveda si tu in tam dovoli kakšno majhno pregreho, a to se ji niti malo ne pozna.

Pred kratkim se je mudila na morskih počitnicah, kjer je nastal čudovit prizor. Letos smo jo že večkrat videli v bikinkah s cvetličnim potiskom, ki ji noro lepo pristojijo. Čeprav šteje več kot 40 let, ima postavo 20-letnega dekleta, kar so opazili tudi njeni sledilci in oboževalci ter jo dobesedno zasuli s pohvalnimi besedami. Nadvse upravičeno, se vam ne zdi?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Ambrozic Urbas (@nikaurbas)

Priporočamo