Big Brotherjeva prva vikend turneja

Nekdanji tekmovalci so se v petek skupaj izredno zabavali. (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
10. 5. 2015

V petek so izpadli tekmovalci resničnostnega šova Big Brother skupaj krenili na svojo prvo vikend turnejo. Kot smo pisali že prej, so se nekateri izpadli tekmovalci povedali v skupino 'Spoznaj Big Brother v živo', s svojim novim pokroviteljem pa so novo pot 'zunaj' začeli z obiskom Velenja.

Žiga, Ksenija, Marko, Dijana, Zajc in po novem tudi Darja so po fotografijah sodeč uspešno krstili svoj premierni delavni vikend. Kot so nam sporočili poslovni nekdanji tekmovalci, so svoj obisk začeli v Velenju, kjer so bili oboževalci preprosto navdušeni nad njihovo pojavo. Ganjeni so bili tudi nekdanji Big Brotherci, ki niso našli besed za svoje navdušenje. 

Svojo pot so v petek nadaljevali v Celju, kjer so se v Disko planetu Tuš v družbi še nekaterih znanih Slovencev zabavali do jutranjih ur. Novost v njihovi skupini pa je pridružitev Darje. Kot nam je pojasnil Žiga, so se z Darjo dobili na pijači v Celju, tik preden so se namenili na njihov dogodek, kjer so dekleta iz hiše zgladila zamere in se odločila, da bo svojo pot v njihovi novi skupini začela kar tisti večer. Po Žigovih besedah je bila Darja vesela povabila, Big Brotherci pa so nepričakovano in prav potiho dobili novo članico.