Bili smo na snemanju 1. oddaje Znan obraz ima svoj glas

Kataya se je poskusila v vlogi Duffy (foto: Goran Antley) Goran Antley
2. 3. 2015

Pokukali smo v studijo oddaje Znan obraz ima svoj glas, ki je z včerajšnjo premierno oddajo pogumno zakorakala v drugo sezono.

Frenk Nova je v prvi oddaji nastopil kot Joe Cooker
Simon Vadnjal se je v vlogi Kid Rocka odlično znašel
Po tednu dni so se med tekmovalci že skovala prijateljstva
Velika zmagovalka večera je bil Nuška Drašček v preobleki Helene Blagne
Nastop Nuške Drašček je nasmejal tako gledalce, kot tudi žirijo

Čeprav je bila posebnost lanske oddaje prav ta, da so bili pred zahtevnimi pevskimi izzivi postavljeni tudi "ne - glasbeniki", je premierna oddaja druge sezone postregla prav z edinstvenim glasbenim spektaklom. Prvi, se je na odru predstavil Frenk Nova, ki je v maski Joe Cookerja odlično pravil svojo nalogo. "Dejansko tako zahtevne maske še nikoli nisem delal" nam je povedal Frenk in dodal, da je bila kombinacija trebuha, rok, posebne drže in gibov med petjem res zajeten izziv. "Potem pa še obrazna maska, s katero sem se moral soočiti šele zadnje minute pred oddajo, saj smo jo delali več kot tri ure" je povedal Frenk in dodal, da pred nastopom ni imel časa, da bi se je navadil. 

Naslednja je na odru začarala Kataya ...

Katja se je na vlogo zapeljive Duffy namreč pripravljala na prav poseben način. Kot nam je povedala zapeljivka, je bila zaradi koreografije na odru pred nastopom zelo nervozna. "Vadila sem na našem dvorišču pred hišo. V mrazu, petkah in svečer, ko so bili že vsi po hišah, da me nihče ni videl (smeh)" pojasnjuje Kataya in dodaja, da ji je največ problemov povzročal obrat, saj je na vajah pri njegovem izvajanju skoraj vsakič padla.

Simon Vadnjal: Prepričevali so ga, naj obdrži kavbojski izgled

Simona smo prvič spoznali v hlačah Kida Rocka, Simon pa nam je povedal, da se je v njih kar dobro znašel. "Dolgih las nisem imel vse od gimnazijskih dni, vendar je bil občutek znan" je povedal Simon in dodal, da je druščina iz oddaje vneto navijala, da brado in brke obdrži tudi sicer. "Mene dlakovje po pravici povedano ni kaj dosti navdušilo" je dodal Simon, ki si v prihodnosti želi sesti v konjeniško sedlo. "Glede na to, da sta moja sestrična in njen partner že vrsto let trenerja konj v Lipici, je res že skrajni čas, da izkoristim strokovnjake v primorski žlahti" je povedal Simon in dodal, da je do kavbojske kariere sicer še zelo daleč.

"Kar se tiče pričeske popolnoma zaupam Mateju Prinčiču iz Mič Stylinga, močno pa dvomim, da bi bil navdušen nad špageti stilom Kida Rocka " - Simon Vadnjal

Zmagovalka je ... Helena. Pardon, Nuška.

Gledalce in žirijo je najbolj navdušil nastop Nuške Drašček v vlogi Helene Blagne. In čeprav se Nuška s Heleno pozna tudi osebno, nam je Nuška povedala, da se za nasvet ni napotila k Heleni, temveč kar na internet. "Obilno sem se poslužila youtuba in poskušala najti kar se da veliko stvari o njej; od intervjujev, posnetkov nastopov, do koncertov. Hotela sem jo začutiti, kolikor se da" je povedala Nuška in dodala, da jo je izkušnja po prvi oddaji povsem navdušila.