Nedavno smo poročali o Binetovem izobraževanju svoje ekipe v Helsinkih v prestižni restavraciji Chef & Sommelier pri slovitem kuharskem šefu Sasu Laukonnenu.
Kaj so se Bine in njegova ekipa naučili novega v nordijski kuhinji, bodo obiskovalci Gostilne pri šefu v Medvodah lahko izkusili že od konca februarja.
Zagotovo bodo poskrbeli za nova kulinarična presenečenja, saj je Bine napovedal:
"Z ekipo smo si odpočili, se naučili veliko novega in zdaj smo čisto 'napaljeni', da skreiramo kulinarični rokenrol pomladne sezone. V Gostilni bomo obdržali nekaj največjih uspešnic, kot so G-burger, paleta rezancev in čokoladni vrt, moj navdih pa bo usmerjen tudi v ustvarjanje 6-hodnega šefovega degustacijskega menija, ki se bo tedensko spreminjal in bo zato vsakič znova posebno presenečenje iz najboljših sestavin."
Sicer pa smo izvedeli še, da je Bine na nedavnem kulinaričnem izobraževanju na Finskem svoje gostitelje bogato obdaril in založil s slovenskim žganjem blagovne znamke Krucefix.