Bine Volčič se izobražuje v Helsinkih

Bine Volčič (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
Vir: Nova
28. 1. 2014

Že marca bo svoja vrata ponovno odprla najbolj slavna gostilna v Sloveniji, Gostilna pri šefu v Medvodah, pod vodstvom kuharskega mojstra Bineta Volčiča.

Bine je svojo ekipo že izbral in jo pred velikim odprtjem peljal na dvotedensko izobraževanje v prestižno restavracijo Chef & Sommelier v Helsinke, k šefu Sasu Laukonnenu, ki je eden od vodilnih protagonistov 'nordijske kuhinje', kulinarične uspešnice zadnjih let.

Ko se vrne, bo s svojo ekipo začel pripravljati vse za ponovno odprtje gostilne, za vse lačne znanja in dobre hrane.

Šef Bine bo namreč v Gostilni vodil različne kuharske delavnice, hkrati pa se bo možno tudi samo gurmansko razvajati.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri