Bine Volčič je napisal kuharsko knjigo

Vir: Lea
10. 7. 2013

Slavni kuhar Bine Volčič, ki je vodil in ocenjeval kuharje v šovu Gostilna išče šefa, je pred drugo sezono šova napisal kuharsko knjigo z vsemi recepti iz prve sezone priljubljenega resničnostnega šova.

O knjigi Kuhinja išče šefa je Bine povedal: "To je moja prva kuharska knjiga, napisana za vse zagrete kuharje in kuharice, ki so budno spremljali pripravo kulinaričnih specialitet.

Knjiga jim bo razkrila točne recepte, pa tudi informacije o posebnih kuharskih tehnikah in 'eksotičnih' sestavinah, ki sem jih vključil v recepte. Vsak si bo lahko te jedi skuhal doma, le s kakšnim pripomočkom si bo treba pomagati in navdihu za ustvarjanje v svoji kuhinji pustiti prosto pot.

Nove ideje pa prihajajo tudi z drugo sezono šova, šli bomo še kulinarično stopničko ali dve višje, z novimi tehnikami in natančnejšimi postopki priprave bom tekmovalcem lahko dal še več svojega znanja."

Ne spreglejte! V novi številki revije Lea vas čaka nagradna igra, v kateri bodo trije kuharski navdušenci postali lastniki knjige Kuhinja išče šefa, ki sicer izide septembra.