Bine Volčič ob obisku Kredarice: Vse naravne lepote imamo pred nosom in tega se včasih premalo zavedamo

Bine Volčič ob obisku Kredarice: Vse naravne lepote imamo pred nosom in tega se včasih premalo zavedamo (foto: Instagram profil Bine Volčič) Instagram profil Bine Volčič
9. 1. 2020

Sodnik v šovu MasterChef, Bine Volčič, je znan tudi po tem, da ne uživa le gurmanskem svetu in v kulinaričnih kreacijah. Kuharski šef je namreč še zaprisežen hribolazec, saj je že pred več kot 27 leti obiskal Triglav.

Ob tej priložnosti je sodnik v šovu MasterChef na družbenem omrežju Instagram delil fotografijo, zraven pa je zapisal: "Pred 27. leti na Triglavu! Kdo me najde?" Pod zanimivo fotografijo so se v hipu vsuli komentarji, kjer je večina ugibala, kjer za vraga je mali Bine, ki sicer še danes rad zahaja v hribe in gore.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pred 27. leti na Triglavu !!!! Kdo me najde ?:)

A post shared by Bine Volcic (@binevolcic) on

Eden izmed njegovih zadnjih podvigov je bil obisk Kredarice, ki je tudi v tem zimskem času izredno mikavna za prave pohodnike. Ker je bila pot polna nepozabnih in lepih trenutkov, je zraven ob fotografijah, ki jih je delil, zapisal, da smo lahko resnično ponosni na vse, kar imamo v Sloveniji: "Danes pa en mojih najlepših podvigov! Kredarica! Res živimo v najlepši deželi. Vse naravne lepote imamo pred nosom in tega se včasih premalo zavedamo."