Bine Volčič po selitvi kot strela z jasnega udaril s takšno novico, ki je mnoge presenetila

9. 5. 2023
Deli
Bine Volčič po selitvi kot strela z jasnega udaril s takšno novico, ki je mnoge presenetila (foto: Helena Kermelj)
Helena Kermelj

Kuharski mojster Bine Volčič se bo odslej posvečal novemu projektu, ki ga bodo mnogi želeli tudi samo okusiti.

"Po enem letu, odkar smo se preselili v "zeleni mir" Goričkega, vas lahko končno povabim, da skupaj skuhamo prijetno doživetje - midva s Katarino mu rečeva kar "4x4", saj 4 udeleženci pod mojo taktirko v 4 urah pripravijo 4-hodni meni za 16 gostov (vsak pripelje še 3 svoje "najdražje"). Druženje v kuhinji in za mizo je za gurmanske duše neprecenljivo, za več informacij o vsebini in terminih (pa tudi če bi želeli takšno doživetje podariti kot posebno darilo) mi pišite na info@binevolcic.si. Goričko=zakon😉," je nedavno zapisal na svojem Instagram profilu in s tem mnoge kar močno presenetil.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bine Volcic (@binevolcic)

Seveda se je vedelo, da Bine Volčič nekaj "kuha", mnogi pa si morda niso predstavljali, da se nam obeta takšna poezija za brbončice in da bodo imeli zdaj vsi priložnost, da bodo lahko kuhali pod taktirko takšnega kuharskega mojstra, kakor je to Bine, ki je že leta mnogim v navdih.

No, morda se za takšno izkušnjo odločite tudi vi in si privoščite pravo kuharsko dogodivščino.

Preberite še: Neeee, po Saši Lendero se ločuje tudi ta zelo znan igralec, ki ga poznamo vsi!

Vabimo vas, da si ogledate še spodnji podcast:

Alen Kobilica in Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha pogovarjata o starševstvu, o tem, kje 38-letni človek, ki je ravno oslepel, išče navdih in kako težko se je bilo soočiti z oslepitvijo. Oba sta triatlonca, zato je velik del pogovora tekel tudi o športu ter kako je z njim lažje premagovati ovire. Alen Kobilica pa je spregovoril tudi o tem, kje je dobil moč, da je ob padcih prebrodil krizo. Priznal je, da verjame, da bo nekoč spet videl.

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave