Zdaj je na posestvu Bineta Volčiča takole, sam je povedal, kaj se je dogajalo konec tedna in kako je vse skupaj prestal

24. 1. 2024
Deli
SODNIK BINE VOLČIČ
Bine Volčič sicer ne izvira iz gostinske družine, a se je kuhariji zapisal že kot otrok. Prva knjiga, ki si jo je kupil sam, je bila otroška kuharica in z navdušenjem je začel ustvarjati preproste recepte, za pusta se je obvezno našemil v kuharja … Tako zanj po koncu osnovne šole ni bilo dvoma, kateri poklic naj izbere. Ker pa mu strokovnega znanja pri nas ni bilo dovolj, se je pri 26 letih podal študirat v Pariz. Z izobrazbo klasične francoske kulinarike se je Bine po vrnitvi v Slovenijo podal na pot iskanja nenehno novih kombinacij in mešanja okusov z vsega sveta. (foto: Pop Tv)
Pop Tv

Priljubljeni kuharski mojster že precej časa gradi svojo uspešno poslovno pot.

Bine Volčič se je že pred časom skupaj s svojo družino preselil v pravo naravno idilo, na Goričko, kjer je postavil svoje posestvo Monstera. Tam gosti vse tiste, ki si zaželijo vrhunsko kulinarično razvajanje sredi lepe pokrajine. Seveda pa marsikoga zanima, kako je pri njemu.

Zdaj je Bine sam razkril, kakšen je njegov delovni tempo. Na svojem Facebook profilu je namreč objavil sliko, na kateri je v družbi svojega hišnega ljubljenčka. Videti je nekoliko utrujen, a je odlično razpoložen, saj ima svoje delo resnično rad in ga opravlja z ljubeznijo.

"To sva midva – Bine in Rudi, po zaključeni sobotni degustacijski večerji oba prijetno utrujena," je med drugim zapisal kuharski mojster. “Naših gostov “vikendašev” se je v dobre pol leta zvrstilo že lepo število in vsaka zasedba je bila posebna, neponovljiva in nepozabna."

Dodal je, da se v petek ob večerji radovedno gledajo, v soboto pa je večer že kot obletnica mature. "V nedeljo po zajtrku pa se je težko raziti… hvala gostje, da v našo hišo prinašate krasno energijo, ki nama s Katarino (in Rudiju) daje polet za pomlad!," pravi Bine.

Pri Binetu je tudi pozimi očitno zelo pestro, saj mu gostov ne manjka, od njega pa odidejo zadovoljni in polni prijetnih vtisov, pa tudi bogati za nova poznanstva. Zagotovo bo na pomlad, ko vse cveti in je na voljo veliko sveže zelenjave, še lepše, in prepričani smo, da bo njegov posel še naprej tako uspešen.

Pomembno pa je, da je sam zadovoljen s svojo odločitvijo, da prestolnico zamenja za Goričko in da tam nadaljuje s kulinarično zgodbo. Letos pa bo na vrsti že 10. sezona MasterChefa, a brez Bineta, saj se je že pred časom odločil, da pri tem več ne bo sodeloval.

"Letos poleti sva z ženo Katarino začela na Goričkem na polno kulinarično razvajati goste in zato bo morala moja televizijska duša dati prednost najinemu Posestvu Monstera. Žal sočasno snemanje oddaje MasterChef Slovenije tudi zaradi oddaljenosti ni mogoče, saj se že od srede v kuhinji pripravljamo na prihajajoči ‘Vikend oddih’ ali na kuharske dogodke 4×4," je že lani dejal za portal 24ur.com.

Gledalci ga bodo zagotvo pogrešali, a mu čisto nič ne zamerijo, saj je sledil svojim sanjam in je s tem zagotovo zgled za marsikoga. Pokazal je, da je mogoče s predanim delom in vztrajanju pri kakovosti doseči veliko. Bravo, Bine!

Preberite še: