Potem, ko nam je Bine priznal, da je že konkretno zakorakal v nov projekt odpiranja svojega lokala v prestolnici, se je zdaj že podal na lov na gostilniški kader.
Najbolj prepoznavni kuharski mojster pri nas si v svoji ekipi želi ljudi, ki imajo radi adrenalin, ogenj, nabrušene robove in timski duh, presenetilo pa nas je, da so izkušnje v takšnem gostinskem kolektivu le prednost, in ne nuja za prijavo na delovno mesto. Bine o novem lokalu sicer ni želel razkriti več podrobnosti, povedal pa nam je, da razmišlja tudi o tem, da bi kakšno delovno mesto lahko zaupal tudi kateremu od nekdanjih tekmovalcev Gostilne.
"Tekmovalci preteklih šovov so že izkusili 'Binetovo šolo' in jih v kuharskem smislu dobro poznam, zato seveda razmišljam tudi o njih," pove in dodaja, da je sestavljanje ekipe prvenstveno usklajevanje različnih interesov, zaradi česar verjame, da se bo vse poklopilo, kot je treba.