Bine Volčič že pripravlja kuhinjo za tekmovalce

Bine Volčič (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
20. 8. 2014

Prihaja kuharski dril, ki najboljšemu zagotavlja 100.000 evrov, edinstvena praksa neposredno iz stroke in vstopnica na gurmanski zemljevid Slovenije!

3. sezona šova Gostilna išče šefa je tik pred začetkom. Iz slavne medvoške kuhinje se že kadi in že diši. Šef Bine je z ekipo že v nizkem štartu, potencialni tekmovalci pa bodo v njegovo kuhinjo stopili že čez nekaj dni. Na svoj račun bodo vsak čas prišli tudi televizijski gledalci, prvič že 1. septembra.

Donald Rose, kreativni direktor produkcije nam je tik pred začetkom 3. sezone šova zaupal nekaj novosti:

"Bine pripravlja jedi, ki so v gostilnah že malo pozabljene. Gre za preobrazbo slovenske kuhinje, ki jo bodo gledalci radi kuhali tudi sami doma. Tudi nagrado smo se odločili povišati na 100.000 EUR, kar pomeni, da bo imel zmagovalec odličen zagonski kapital za uresničitev svojih sanj! Pred začetkom tretje sezone lahko rečemo, da je projekt ustvaril kuharski poligon, kjer profesionalni kuharji in ljubitelji vidijo potencial za svojo kariero. Večina ljudi na kastingu izpostavi ravno to -da gredo po Binetovo znanje in prepoznavnost, ki ju potrebujejo v svojem poklicu. Bo pa letos zato tekma še zahtevnejša, bolj napeta in daljša ... in mogoče se srečamo še s kakšnim svetovno priznanim kuharskim chefom!"